lostideas75
Moderatör
Twisted Tower Türkçe Yama Talebi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Türkçe yama güzel olurdu. BioShock ve Disney World'ü anımsatan 1950'lerden kalma terk edilmiş bir eğlence parkı temalı bir oyun.
Peri masalı maskotları, karmaşık bulmacalar ve ölümcül tuzaklarla dolu 1950'lerden kalma terk edilmiş eğlence parkında etrafını patlatarak ilerle. Hayatının aşkını kurtarmak için zirveye ulaşmaya çalışırken geçmişinin karanlık gizemlerini gün yüzüne çıkar.
İncelemeler
“Başından itibaren, muhtemelen var olan en korkunç tema parkında geçen bu tüyler ürpertici ve ürkütücü yolculuk beni kendine bağladı…”
9 – DualShocker
“Twisted Tower, umduğum her şey ve daha fazlasıydı. Savaş sistemi beklediğimden bile daha iyiydi ve her katta sunulan her yeni korkuyu izlerken sürekli hayranlık ve keyif içindeydim.”
8.5 – WayTooManyGames
“Twisted Tower, BioShock, klasik birinci şahıs nişancı oyunları, perili karnavallar ve kötücül eğlence parklarının hayranları için mutlaka oynanması gereken bir oyun.”
8 – COG Connected
Bu Oyun Hakkında
Twisted Tower'a adımını at! Yalnız dikkatli ol! Şapşal maskotlarımız sana sarılmak isteyebilir, karnaval trenlerimizin ise bazı vidalarının sıkılması gerekebilir...E, ne dersin dostum? Kulenin tepesine çıkıp hayatının aşkını kurtarabilecek kadar güçlü müsün?
Büyülü eğlence parkına girdiğinde biletinin sana sunacakları şunlar:
- BioShock ve Disney World'ü anımsatan 1950'lerden kalma terk edilmiş bir eğlence parkını keşfet
- Birbirinden ürkütücü ve güzel beş seviyenin içinde kaybol: otel, su parkı, palyaço kumarhanesi, karnaval ormanı ve uzay istasyonu
- Yozlaşmış peri masalı maskotlarıyla çarpıcı ve kanlı silahlı çatışmalar
- Gizemli ve duygusal bir hikâyeye kendini kaptır
- Benzersiz ve yeni bir deneyim sunan eşsiz yollar arasından seçim yap
- Köstebek tokmağı, lastik tabancası, dart fırlatan Tommy makineli tüfeği, pırtlayan pompalı tüfek, ciklet atan mitralyöz, nişancı sapanı, kafa patlatan ışın silahı ve dahasını içeren oyuncağımsı cephaneliğini geliştir
- Zıplamanda, koşmanda ve tutunmanda sana destek olacak tuhaf oyuncakları topla