• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

Two Falls Nishu Takuatshina Türkçe Yama Yayınlandı

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
maxresdefault (7).jpg

Two Falls (Nishu Takuatshina), Fransız ve Yerlilerin ilk karşılaşmalarına dair zıt bakış açıları sunan birinci şahıs tek oyunculu, anlatı odaklı bir deneyimdir. Kanada vahşi doğasının tehlikeleriyle yüzleşmeye ve karakterlerinizi etkileyebilecek seçimler yapmaya hazır olun.

Ekran Görüntüsü (1188).png
Ekran Görüntüsü (1189).png
Ekran Görüntüsü (1190).png
Ekran Görüntüsü (1191).png

Proje Yöneticisi
sinnerclown

Çeviri
sinnerclown

Düzenleme
sinnerclown

Test
Edilmedi

Paketleme
sinnerclown

Kurulum
İndirdiğiniz klasörü rardan çıkartın paks klasörüne atın.Not Oyunda ingilizce yerler olabilir.

Gizli içerik
Bu içeriği görüntüleyebilmek için Destekçi üye olup Yorum yapmaniz gerekmektedir.

Son düzenleme:

lostideas75

Moderatör
Yama için tekrar çok teşekkürler. Siz olmasaydınız bunu deneyimleyemeyecektik. Ama bu grafikler rahatsız ediyor, ne vardı sanki biraz daha net ve kaliteli olaydı, sanki grafiklerin üstüne bir kova çamurlu su dökülmüş gibi. Of yani... Yani böyle bir şeyi de unreal 5 diye sunuyorlar ve birileri de göz alıcı görsellik (!) diye beğeniyor ya ne diyeyim, insanlar bir garip. Çık dışarı veya en kötü ihtimalle tabiat manzaraları yaz google aramaya, göz alıcı görsellik gör, şaka mısın ya. (steam yorumlarına atfen)

Not: Bendeki versiyonda salak bir durum vardı, çözünürlük ayarlanamıyor boş siyah kutu çıkıyordu, youtube videosuna bakınca şüphelendim ayarlar mı düşük diye, bir daha kurcaladım, körlemesine ayarlamaya çalıştım, otomatik kalite ayarlarına bastım, çözünürlük yükseldi, boş yere bulanık halde oynuyormuşum! :) Of ki ne of! Ama tabi sulu boya şeklinde hala, o değişmedi.

Son düzenleme:

lostideas75

Moderatör
Oyun bitti ve genel olarak pek çok oyundan iyi ve güzel tarafları vardı. Fena değil, hatta değişik bir deneyim ve hikaye. Ortalama üstü. Ama bahsettiğim sorunu halletmeniz lazım görüntünün netleşmesi için. Otomatik kalite ayarlarına basın çözünürlüğü ayarlayamazsanız. Ayrıca biraz uzatmışlar, o yüzden çok bunalıp sıkılmamak için ayarlardan sprint (koşma) tuşunu W veya sol kumanda ilerleme tuşuna ayarlayın, ileri basınca koşsun, zaten bazı yerlerde koşmayı otomatik engelliyor, bari engellemediği yerlerde hızlı gitsin yoksa çekilmez. Veya parmağınız ağrır, sürekli koşma tuşuna basmaktan.

Hakanas

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Oyun bitti ve genel olarak pek çok oyundan iyi ve güzel tarafları vardı. Fena değil, hatta değişik bir deneyim ve hikaye. Ortalama üstü. Ama bahsettiğim sorunu halletmeniz lazım görüntünün netleşmesi için. Otomatik kalite ayarlarına basın çözünürlüğü ayarlayamazsanız. Ayrıca biraz uzatmışlar, o yüzden çok bunalıp sıkılmamak için ayarlardan sprint (koşma) tuşunu W veya sol kumanda ilerleme tuşuna ayarlayın, ileri basınca koşsun, zaten bazı yerlerde koşmayı otomatik engelliyor, bari engellemediği yerlerde hızlı gitsin yoksa çekilmez. Veya parmağınız ağrır, sürekli koşma tuşuna basmaktan.
Bilgilendirme için teşekkürler. Two Falls öncesinde ilk oyunu Never Alone (Kisima Ingitchuna) vardı bunu bile daha oynamamışız umarım Türkçe yaması vardır daha bakmadım.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri