09:05:00

Warhammer oyunlarına türkçe yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Tufanz

Çırak
Warhammer oyunlarına türkçe yama gelir mi ?

Warhammer oyunlarının hikayesini anlattıklarını veya neler geçtiğini çok merak ediyorum bu yüzden acaba oyunlarına türkçe yama gelir mi ?

Warhammer 40,000: Battlesector
Warhammer 40,000: Mechanicus
Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War
Warhammer 40,000: Inquisitor - Prophecy
Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr
Warhammer: Vermintide 2
Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters

Şu anda bildiklerim ve denemek istediklerim bunlar vermintide ve gladius online ama en bence onlarda önemli vermintide da mesela karakterler birbirleri arasında çok konuşuyolar bazen şarkı söylüyolar tartışıyolar , gladius da ise yapıların açıklaması veya görevlerin türkçesi fena olmazdı

asabininja

Çaylak
warhammer 40.000 evreni bugüne kadar yaratılmış en büyük,en acımasız, en ama en büyük savaşlara sahne olmuş devasa bir külliyata sahip evrendir. tüm dünyada herkesin deli gibi sevmesine karşın bizde malesef pek tanınmamıştır. ama şu an bu devasa evreni keşfettiler ve şu an piyasada özellikle youtube da deli gibi warhammer 40.000 evreni anlatılmakta. siz oyun çevirici arkadaşlar bizi bu muazzam külliyattan lütfen eksik bırakmayın. özellikle
Warhammer 40,000: Inquisitor - Prophecy
Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr
ve
Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters oyunlarını çevirirseniz tüm oyun camiasına ortasına koskocaman bir cevher bırakmış olursunuz. Dilerim gereken ilgi ve alakayı gösterirsiniz. sizleri seviyoruz. iyi ki varsınız.

orhan27

Çaylak

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin Listeye eklenirse hoş olur.​

Emeğe saygı talep olsa Çok zor olacağını düşünmediğim bir oyun. Hikayesi içeriği hep topu kaç kelime. Keşke yapımcı ekip düşünüp direk Türkçe çıkarsa.

VionViate

Çaylak
Bu ekibin Warhammer oyunlarına türkçe yama yapmamasını çok şaşırdım. Gerçekten türkçe yamaları dört gözle bekliyorum.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri