eyw sağolun
1 12341235 Çaylak 19 Nis 2024 #2,767 sinnerclown' Alıntı: Eline sağlık başkan bunuda hallettik.? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
sinnerclown' Alıntı: Eline sağlık başkan bunuda hallettik.? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
N nijjaemir Çaylak 19 Nis 2024 #2,768 Dlc ile güncelleme geldiği için şuan yama bende olmadı güncelleme gelir mi?
U uugurlu Destekçi Üye 19 Nis 2024 #2,770 Yeni kurdum daha bakamadım DLC'yi de Türkçeleştirdiniz mi? Yoksa Lütfen DLC'yi de Türkçeleştirin. Teşekkürler
Yeni kurdum daha bakamadım DLC'yi de Türkçeleştirdiniz mi? Yoksa Lütfen DLC'yi de Türkçeleştirin. Teşekkürler
U uugurlu Destekçi Üye 19 Nis 2024 #2,771 Yamayı Çeviren Arkadaşlar Constitutions - Anayasa Diye Çevirmişsiniz. Bir dahaki Update de -Bünye- Olarak Çevirseniz Daha Doğru Olur Herhalde.
Yamayı Çeviren Arkadaşlar Constitutions - Anayasa Diye Çevirmişsiniz. Bir dahaki Update de -Bünye- Olarak Çevirseniz Daha Doğru Olur Herhalde.
J Jaymzie Çaylak 20 Nis 2024 #2,775 Aga şimdi deneyeceğim umarım iyidir. az kaldı oyunun inmesine. Teşekkür ediyorum şimdiden