teşekkürler
T tunuk1999 Çaylak 30 Ağu 2024 #3,126 gamepass nasıl kurucaz neden hiç bilgi yok oyunun kurulu olduğu yerde böyle bir dosya yok aq
M mesutcan2 Yasaklı Üye Yasaklı Üye 2 Eyl 2024 #3,136 yamayı denemek için yorum yazmam şartmış o yüzden yazıyorum çalışıyormu çalışmıyor mu bilmiyorum bakalım göreceğiz
yamayı denemek için yorum yazmam şartmış o yüzden yazıyorum çalışıyormu çalışmıyor mu bilmiyorum bakalım göreceğiz
M mesutcan2 Yasaklı Üye Yasaklı Üye 2 Eyl 2024 #3,137 Hem virüslü hem çalışmıyor millete hesap açtırıp 50 tane e posta onayı reklam izlettikten sonra bu rezillik nedir cimere şikayet edeceğim
Hem virüslü hem çalışmıyor millete hesap açtırıp 50 tane e posta onayı reklam izlettikten sonra bu rezillik nedir cimere şikayet edeceğim
W windos600 Çaylak 3 Eyl 2024 #3,140 Bunu yazma sebebim asılsız yorum yapanlardır. Ben bu yamayı oyunun şuan ki haline kurdum evet çalışıyor. Tabi ki son sürüme güncellemesini bekliyoruz ama diğer kısımlar türkçe.
Bunu yazma sebebim asılsız yorum yapanlardır. Ben bu yamayı oyunun şuan ki haline kurdum evet çalışıyor. Tabi ki son sürüme güncellemesini bekliyoruz ama diğer kısımlar türkçe.