Ellerinize sağlık.
W windos600 Çırak 12 Ağu 2025 #3,382 Güncelleme lazım Çünkü yeni gelen bir sürü şey var üstlerinde soru işarteleri var sadece
E Epzeze Çaylak 12 Ağu 2025 #3,383 indirdigimde internet uzantılı 2 dosya var. bu konuda yardımcı olur musunuz
W windos600 Çırak 13 Ağu 2025 #3,385 Epzeze' Alıntı: indirdigimde internet uzantılı 2 dosya var. bu konuda yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... Çıkan dosyaları oyunun içine at ve değiştir de tamam
Epzeze' Alıntı: indirdigimde internet uzantılı 2 dosya var. bu konuda yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... Çıkan dosyaları oyunun içine at ve değiştir de tamam
W windos600 Çırak 13 Ağu 2025 #3,386 Yama çalışmıyor. Galiba dil dosyaları değişti çünkü rar'dan çıkan iki dosya artık oyun içinde yok bu yüzden yamada olmuyor. Kontrol etmek için rar'dan çıkan dosyaları ekleyip steam dosya doğrulaması yaptım ama herhangi bir dosya indirmedi.
Yama çalışmıyor. Galiba dil dosyaları değişti çünkü rar'dan çıkan iki dosya artık oyun içinde yok bu yüzden yamada olmuyor. Kontrol etmek için rar'dan çıkan dosyaları ekleyip steam dosya doğrulaması yaptım ama herhangi bir dosya indirmedi.
Deeploneliness Destekçi Üye Destekçi Üye 26 Ağu 2025 #3,393 maalesef şuan çalışmıyor oyunu güncellemişler
D DexaMetazoN Çaylak 31 Ağu 2025 #3,394 Tüh ya. Tam yamayı indirmiştim ki yukarıdaki arkadaş güncellemeyle beraber artık çalışmadığını yazmış. İnşallah en kısa zamanda güncellenir.
Tüh ya. Tam yamayı indirmiştim ki yukarıdaki arkadaş güncellemeyle beraber artık çalışmadığını yazmış. İnşallah en kısa zamanda güncellenir.
pow4915 Çaylak 31 Ağu 2025 #3,395 Oyuna Eylül de çok çok büyük bir DLC eklenecek bence yama şu anda güncellenmeden bu DLC ile birlikte güncellenmeli çok az kaldı çünkü çıkmasına. Son düzenleme: 31 Ağu 2025
Oyuna Eylül de çok çok büyük bir DLC eklenecek bence yama şu anda güncellenmeden bu DLC ile birlikte güncellenmeli çok az kaldı çünkü çıkmasına.