09:05:00

yardım edin

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

deneme5101

Çaylak
bir şikayetim var.

Hobo tough life oyununa türkçe yama yapmışsınız ziyaretçi olarak sayfayı görüntüleyebiliyorum ama hesaba girdiğim an sayfa hata veriyor sadece bu oyunda değil başka oyunlardada böyle oluyor site bozukmu acaba ben anlamadım

Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok.​

Sebebi Bunlar Olabilir:
1. Yetkisiz İşlem ve/veya Kullanıcı Gurubuna Sahip Hesabınız Olabilir.
2.Yönetim Kullanıcı Hesabınızı Kısıtlamış Olabilr.
3.Erişmeye Çalıştığınız sayfa Üyelere Ait Bir alan Olabilir.

hatası veriyor

Destekçiye özel yazmaz erken erişim yazar. Baktım dediğin oyuna 6 gün olmuş çevrileli ben biraz araştırdım bu konuları o yüzden sana açıklayım. Oyun çeviricileri ver parayı al Türkçe yamayı diyemez yasal olarak oyun firmaları ötürür adamı benim içeriğimi para ile mi satıyorsun diye. O yüzden çeviriciler biz bu oyunu çevirmeye başladık ve bizi destekleyenlere erken erişime çıkarttık diye biliyor yasal olarak ama elinde sonunda gerek 1 hafta gerek 1 ay gerekse 6 ay sonra (süresi değişebilir) ama elinde sonunda o yamayı ücretsiz yayınlamak zorundalar. Yoksa dediğim gibi içeriği para ile satmış olurlar yasal yaptırımları var bunun. Çeviricilerin bundan bir beklenti işine girmesi de doğal oyun çevirmek zor mu elle çevirmiyorsan değil ama çok zaman alan bir şey. Oyunun AES şifresini bul usmap çıkart ardından Fmodel bunları girip dosyalarını çıkart oradan metinleri excel tablosuna çıkart ben Expedition Samurai çeviriyorum ve ilk kez yapıyorum bu çeviri işlerini.23 bine yakın metin çıktı 23 bin cümleyi elle çevirmeye çalışsam gece gündüz çalışsam 1 ay sürer en erken python bir çeviri kodu yazıp Vscode çalıştırdım yani google translate otomatik çevirecek metinleri benim için yazdığım kod sayesinde. Bugün sabah 8 de başlattım kodu saat 22:37 oldu [10366/22953] kaydedildi... (bu oturumda çevrilen: 9020) daha 10366 tane cümle okumuş bunların 9020 tanesini çevirmiş anca düşün bilgisayar en az 2 gün açık olması gerekecek ve geri dönüp çevrilmeyen metinleri yeniden gözden geçireceğim %20 falan tahminimce yeniden çevirmeye çalışacağım gibi gibi bir çok problemi çözmende gerekiyor.

Son düzenleme:

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Destekçiye özel yazmaz erken erişim yazar. Baktım dediğin oyuna 6 gün olmuş çevrileli ben biraz araştırdım bu konuları o yüzden sana açıklayım. Oyun çeviricileri ver parayı al Türkçe yamayı diyemez yasal olarak oyun firmaları ötürür adamı benim içeriğimi para ile mi satıyorsun diye. O yüzden çeviriciler biz bu oyunu çevirmeye başladık ve bizi destekleyenlere erken erişime çıkarttık diye biliyor yasal olarak ama elinde sonunda gerek 1 hafta gerek 1 ay gerekse 6 ay sonra (süresi değişebilir) ama elinde sonunda o yamayı ücretsiz yayınlamak zorundalar. Yoksa dediğim gibi içeriği para ile satmış olurlar yasal yaptırımları var bunun.
Eksiklerin var bu ülkede ve diğer ülkelerde yama satan var biz sadece 1 ay ortalama tutup test sürecinde eksik bişey varsa gideriyoruz.Bu süreçte çalışmalarımıza destek olmak isteyen varsa oluyor yoksa bekliyor.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri