Davetsiz57
Çırak
Selam Arkadaşlar.. TROL AND I Türkçe Yaması ile karşınızdayım..
Aslında bu paylaşımı yapmayacaktım, çünkü bu yama için boşuna uğraştığımı düşünmüştüm.. Neden diye sorarsanız, oyuna ait Türkçe yamayı tamamladıktan sonra oyundan kaynaklı bir sorun olduğunu fark ettim, Oyunu ve yamayı test ederken her şey sorunsuzdu fakat 1. bölümü tamamladıktan sonra önümüze çıkan bir duvara tırmanıp oradan atlama esnasında (Canavar Kapısı) noktasında oyun donuyordu. Sorunun yaptığım yamadan kaynaklı olduğunu düşünerek yamada hata vardır düşüncesiyle uğraşmaya devam ettim fakat ne yaptıysam aynı noktada donup kalıyordu. En sonunda yamayı kaldırıp deneyeyim dedim ve bir de baktım ki oyun aynı noktada tekrar dondu, donma sorunu aslında oyundan kaynaklı bir sorunmuş. Bir de oyunda Beceriler ve Yetenekler menüsünü açıp sağa yada sola kaydırdığınızda simgelerde kaymalar oluşuyor. Bu da oyundan kaynaklı bir sorun çünkü yama olmadan da aynı şekilde. Sanırım bu oyunu yapanlar aceleye getirip sorunlu olarak çıkartmışlar..
Neyse ki sonradan donma ve ilerleyememe sorununu bir şekilde çözdüm. Oyun otomatik kayıt yaptığı için, oyundan çıkıp tekrar girdiğinizde ve donmadan önceki kayıtlı oyunu tekrar açtığınızda sonraki aşamaya sorunsuzca ilerliyorsunuz. Yani donan noktadan sonra oyundan çıkıp tekrar girmeniz gerekiyor. Oyunla ilgili birçok sorun var gibi görülüyor. Daha sonraki bölümlerde başka sorunlar çıkar mı bilemiyorum çünkü oyunu tam olarak test edecek zamanım olmadı. Yamada da bazı kusurlar olabilir. Deneyip yorumlarda yazarsanız sevinirim.. Yamayı nasıl yükleyeceğinizle ilgili açıklama dosya içerisinde mevcuttur. Ayrıca bulamayanlar için oyunun linkini de ekliyorum.. İyi Oyunlar Dilerim..
Ana Oyun Linki v1.0:
1.1.0 Güncelleme Linki:
TR Yama Linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
1.1.0 Güncelleme Linki:
Giriş yap veya üye ol.
TR Yama Linki:
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: