09:05:00

Yeni Yıl Hediyesi - DOOM 3 Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Davetsiz57

Çırak
DOOM 3 - Türkçe Yama
1.jpg

2025122717540400.jpg

2025122717541900.jpg

2025121721383600.jpg

2025121721421600.jpg

2025121721411000.jpg

Tekrar merhaba arkadaşlar, herkese Mutlu Yıllar..
Sonunda DOOM 3 PC yamasını Nintendo Switch'e portlamayı başardım. Ufak tefek sorunlar var ama yine de gayet iyi oldu diyebilirim. PC yamasını kimin yaptığını bilmiyorum önceden bilgisayarımda mevcuttu, ben sadece Nintendo'ya göre uyarladım. Buradan yama sahibini tanımasak da kendisine teşekkür edelim. Tabiki yamayı portlama işi de burada yazdığım kadar basit değil oldukça uğraştırıcı oldu ve zaman aldı diyebilirim ama sonunda buna değdi. Bendeki oyunun versiyonu v1.0.5 ve yama sorunsuz çalışıyor ama diğer sürümlerle de çalışacağını düşünüyorum. Sizdeki oyun sürümüne göre test edip çalışıp çalışmadığını buraya yazarsanız bilgi sahibi oluruz. Unutmadan bir de Doom 3 oyununda altyazıları açmayı bir türlü bulamadım sanırım oyunda böyle bir seçenek yok. Oyun içi karakterler arasındaki konuşmalarda altyazılar çıkmıyor. Altyazılar açılabilirse oyundaki konuşmaları da anlayabiliriz. Çözümünü bulabilirsem paylaşırım yada bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Yamayı nereye ve nasıl atacağınıza dair açıklamayı dosyaya ekledim. .
Bildiğiniz gibi PC için çok fazla TR yama var ama Nintendo Switch için çok fazla yok. O yüzden boş zaman buldukça diğer PC yamalarından bazılarını yine Switch'e uyarlamaya çalışacağım. Her oyun uyumlu olmuyor maalesef, doğal olarak Nintendo PC den farklı bir sistem. Ayrıca ben de yazılımcı yada bu işleri çok iyi bilen biri değilim sadece merak ve araştırmalarım sonucunda bir şeyler üretmeye çalışıyorum.
Umarım beğenirsiniz. İyi oyunlar..

Not: Şu sıralar Devil My Cry 3 oyununun video sahnelerini komple TR Dublaj olarak yapay zeka ile Nintendo Switch'e uyarlama üzerine çalışıyorum. Oldukça fazla video var, yarısından fazlasını da bitirdim. Fakat Yapay zeka uygulamaları ücretli oluyor ve seslendirme aşamasında çok kısıtlı süreler veriyor. O yüzden maddiyat, emek, uğraş ve çok fazla boş zaman istiyor. Onu bitirdikten sonra tamamını paylaşmayı düşünmüyorum açıkçası ama belli bir kısmını sizinle paylaşabilirim. Mesela sadece ana görevlerin olduğu videoları paylaşabilirim. Bakalım zaman gösterecek, neyse fazla uzatmayalım..

Umarım 2026 yılı öncekilerden daha iyi bir yıl olur.. Herkese Mutlu Yıllar.. ☺️

Mega İndirme Linki:

MediaFire İndirme Linki:

Son düzenleme:

sinnerclown

Yönetici
Yönetici

sinnerclown

Yönetici
Yönetici

Son mesajlar

shape1