09:05:00

Zenless Zone Zero türkçe yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

edz99wq

Çaylak
Z.Z.Z. çok oynamak istediğim bir oyun ama ingilizce bilmediğim için hikayede olan bitenleri anlayamıyorum, bu da beni oyundan koparıyor. Benim gibi olan bir çok insanın olduğunu düşünüyorum bu yüzden en kısa sürede Z.Z.Z'ye türkçe yamayı bekliyorum.

OnurG

Çırak
Saçma sapan cevaplar vermişsiniz. Komikte değilsiniz, haberiniz olsun. Zenless Zone Zero gibi bir oyuna Türkçe yama gelmesi imkansız kardeşim. Çok büyük bir ban riski oluyor böyle gacha oyunlarında. Sonuçta oyunun dosyasını karıştırıyoruz. Özellikle HoyoVerse gibi bir oyun firmasından bahsediyoruz, en ufak tahammül etmezler, direkt ban yersin.

sanstr

Çırak
Saçma sapan cevaplar vermişsiniz. Komikte değilsiniz, haberiniz olsun. Zenless Zone Zero gibi bir oyuna Türkçe yama gelmesi imkansız kardeşim. Çok büyük bir ban riski oluyor böyle gacha oyunlarında. Sonuçta oyunun dosyasını karıştırıyoruz. Özellikle HoyoVerse gibi bir oyun firmasından bahsediyoruz, en ufak tahammül etmezler, direkt ban yersin.
sen beni yanış anladın gensin nasıl türkçe olduysa zzz bir grup kuralım birden yükleneyim derim nedersi ha

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri