Yama için teşekkür ederim
C CORC16 Çaylak 27 Şub 2025 #126 YAMA CO IYI EMEGINIZE SAGLIK VAKIT BULURSANIZ LUTFEN YAMAYI EN SON SURUME GUNCELLEYIN MEVSIMLER GELMIS OYUNA
YAMA CO IYI EMEGINIZE SAGLIK VAKIT BULURSANIZ LUTFEN YAMAYI EN SON SURUME GUNCELLEYIN MEVSIMLER GELMIS OYUNA
swat Yönetici Yönetici 24 Nis 2025 #133 CORC16' Alıntı: YAMA CO IYI EMEGINIZE SAGLIK VAKIT BULURSANIZ LUTFEN YAMAYI EN SON SURUME GUNCELLEYIN MEVSIMLER GELMIS OYUNA Genişletmek için tıkla ... edman67' Alıntı: güncelledinizmi Genişletmek için tıkla ... Son sürüme Güncellendi
CORC16' Alıntı: YAMA CO IYI EMEGINIZE SAGLIK VAKIT BULURSANIZ LUTFEN YAMAYI EN SON SURUME GUNCELLEYIN MEVSIMLER GELMIS OYUNA Genişletmek için tıkla ... edman67' Alıntı: güncelledinizmi Genişletmek için tıkla ... Son sürüme Güncellendi
N nijjaemir Çaylak 26 Nis 2025 #134 Böyle bir hata alıyorum oyun açılıyor ancak dil değiştirme dediğim sırada böyle oluyor.(Diğer dillere de döndüremiyorum.)
Böyle bir hata alıyorum oyun açılıyor ancak dil değiştirme dediğim sırada böyle oluyor.(Diğer dillere de döndüremiyorum.)