09:05:00

Aphelion Türkçe Yama [swat]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

swat

Yönetici
Yönetici
1777797107019.png

Proje Yöneticisi
Swat

Çeviri
Swat

Test
Swat

Paketleme
Swat

PIO-WinGDK-Shipping 2026-05-03 11-24-16-784.jpg
PIO-WinGDK-Shipping 2026-05-03 11-27-44-825.jpg
PIO-WinGDK-Shipping 2026-05-03 11-29-18-507.jpg

oyundan kaynaklı, yazılarda kayma vardır
fakat eksik cümle yada yarım cümle yoktur.

Uyumlu Sürüm:
aHR0cHM6Ly93d3cuc2tpZHJvd3JlbG9hZGVkLmNvbS9hcGhlbGlvbi1ydW5lLw==
(link için base64decode kullanın)
RUNE

KURULUM:
Türkçe Yama içerisinden çıkan dosyaları
\\\Aphelion\PIO\Content\Paks\
Dizinine atın.
Oyunu Açın Ayarlardan Dili ALMANCA yapın
ardından aynı pencerede bulunan "konuşmacı adlarını göster" tik işaretini kaldırın
ardından erişebilirlik kısmında bulunan "altyazı" tik işaretini kaldırın.

Türkçe Yama:
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.

sampol

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Nihayet sonunda yama geldi, elinize sağlık

Hakanas

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Son birkaç haftadır yayınlanan Subnautica 2, Directive 8020, Busbound, Mixtape, Outbound ile beraber kesinlikle Türkçe oynanmayı hak ediyor diyerek yama beklediğim oyun "Aphelion" oldu ve nihayet altyazı yaması yayınlandı. Umarım %100'lük bir çeviriyle hatasız sorunsuz tam tekmil Türkçe yama olmuştur.

Bu arada konuda "Uyumlu Sürüm" diye belirtilen bu açıklama nedir ne alaka:

RUNE

Yani ne anlamamız lazım Gamepass PC, Steam, Epic Store Games uyumluluğu mudur nedir açık seçik bir yazılsaydı Türkçe yama hangi platformda uyumlu.

---
"SinnerClown Çeviri" olarak tüm siteye çeviri ekibine genel bir tavsiyemdir:
Böylesi yayınlanan / yayınlanacak yamaları her türlü (ister 5-10 kişi indirsin isterse yüzlerce kişi indirsin) devamlı güncellemeyi güncel aktif tutmayı unutmayın, bir zahmet, yani öylece konusu açılıp Türkçe yaması çıktığı gibi bırakılan aylar yıllar geçmesine rağmen hiç güncellenmeyen yazık olan oyun yamalarınız var hiç de iyi hoş olmuyor.

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Son birkaç haftadır yayınlanan Subnautica 2, Directive 8020, Busbound, Mixtape, Outbound ile beraber kesinlikle Türkçe oynanmayı hak ediyor diyerek yama beklediğim oyun "Aphelion" oldu ve nihayet altyazı yaması yayınlandı. Umarım %100'lük bir çeviriyle hatasız sorunsuz tam tekmil Türkçe yama olmuştur.

Bu arada konuda "Uyumlu Sürüm" diye belirtilen bu açıklama nedir ne alaka:

RUNE

Yani ne anlamamız lazım Gamepass PC, Steam, Epic Store Games uyumluluğu mudur nedir açık seçik bir yazılsaydı Türkçe yama hangi platformda uyumlu.

---
"SinnerClown Çeviri" olarak tüm siteye çeviri ekibine genel bir tavsiyemdir:
Böylesi yayınlanan / yayınlanacak yamaları her türlü (ister 5-10 kişi indirsin isterse yüzlerce kişi indirsin) devamlı güncellemeyi güncel aktif tutmayı unutmayın, bir zahmet, yani öylece konusu açılıp Türkçe yaması çıktığı gibi bırakılan aylar yıllar geçmesine rağmen hiç güncellenmeyen yazık olan oyun yamalarınız var hiç de iyi hoş olmuyor.
Dostum her oyunu orjinal sürümde yapamayız o kadar oyun alıcak bir durumumuz yok konularda belirtiliyor uyumlu sürümler.

Hakanas

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Dostum her oyunu orjinal sürümde yapamayız o kadar oyun alıcak bir durumumuz yok konularda belirtiliyor uyumlu sürümler.
Benim o mesajımda "SinnerClown Çeviri" olarak tüm siteye çeviri ekibine genel bir tavsiyemdir" cümlesinde yazdıklarıma cevaben dediyseniz sizleri de anlıyorum hocam merak etmeyin haklısınız, kesinlikle öyle her oyuna orijinal sürümde bişeyler yapın oyun alın yapın bilmem ne gibi düşünceler aklımdan bile geçmez zaten bunun için demedim yanlış anlaşıldım.

Hani olur ya aylar yıllar öncesinden "SinnerClownÇeviri" olarak kendinizden açılan Türkçe yama konuları vardır ya Türkçe yama sürümleri v1.0 çıkış yaptığı gibi kendi haline bırakılıyor sonradan çok unutuluyor güncellenmiyor, işte böylesi oyunlara konularına geri dönüp yamanın ilgili oyuna uyumlaştırılması varsa eksikliği sorunların giderilmesi "%100'lük tam tekmil eksiksiz sorunsuz bir çeviri yaması olsun" amaçlı öneri sundum sadece.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri