Benim o mesajımda "SinnerClown Çeviri" olarak tüm siteye çeviri ekibine genel bir tavsiyemdir" cümlesinde yazdıklarıma cevaben dediyseniz sizleri de anlıyorum hocam merak etmeyin haklısınız, kesinlikle öyle her oyuna orijinal sürümde bişeyler yapın oyun alın yapın bilmem ne gibi düşünceler aklımdan bile geçmez zaten bunun için demedim yanlış anlaşıldım.
Hani olur ya aylar yıllar öncesinden "SinnerClownÇeviri" olarak kendinizden açılan Türkçe yama konuları vardır ya Türkçe yama sürümleri v1.0 çıkış yaptığı gibi kendi haline bırakılıyor sonradan çok unutuluyor güncellenmiyor, işte böylesi oyunlara konularına geri dönüp yamanın ilgili oyuna uyumlaştırılması varsa eksikliği sorunların giderilmesi "%100'lük tam tekmil eksiksiz sorunsuz bir çeviri yaması olsun" amaçlı öneri sundum sadece.
öncelikle destekçi üye olduğunuz için, desteğiniz için teşekkür ederiz. her oyunu her güncel sürümü korsan olarak internete düşmemekte, düşse bile her oyunu küçük bir güncelleme için tekrar tekrar indirip yüklemek kaldırmak bizim için ekstra vakit kaybı olmaktadır. her oyunu satın alıp sürekli bilgisayarlarımızda güncel tutmakta imkansız, bu konuda bize hak vereceğinizi düşünüyorum.
gelelim bu durumda ne yapabiliriz kısmına, tam bu noktada oyunları güncel tutmak için; istek yoğunluğuna, destekçi üyelerin isteklerine, istek yapanların güncel sürüme ait dil dosyalarını paylaşıp paylaşmadığına, son olarak ta oyunun yeni sürümündeki dosya yapısıyla mevcut yamanın güncellenebilmesinin mümkün olup olmadığına bakmaktayız.
Yani elimizden geldiği kadar yamaları güncel tutmaya çalışmaktayız ama son çıkan oyunların Türkçe oynanabilmesi adına güncellemeler ikinci plana atılabiliyor.
çünkü bizlerinde vakti kısıtlı, bu vakti eski oynanmayan oyunları güncel tutmakla harcamak yerine yeni oyunlara harcamak şahsen benim tercihim.
bu sebeple, size tavsiyemdir, yayınladığımız yamaları güncel iken bir an önce indirip oyunu sorunsuz Türkçe oynamanızdır, eğer bu mümkün değilse B planına geçip yamanın uyumlu olduğu sürümü korsan olarak sorunsuz Türkçe oynayabilirsiniz (oyunu beğendiyseniz, oyun geliştiricisine destek için satın alabilirsiniz). eğer bilgisayarınızda korsan yazılım çalıştırmak istemiyorsanız destekçi üye olup gerekli güncel dosyaları bizimle paylaşarak yamanın güncellenmesi isteğinde bulunabilirsiniz.
Şahsen ben, güncel dosya paylaşarak yama güncellemesi isteyen destekçi üyelerimiz için elimden geleni yapmaktayım.
gelelim uyumlu sürüm kısmındaki o anlamsız saçma sapan yazıya.
bunu bu şekilde yapmamızın sebebi, korsan siteleri doğrudan paylaşamadığımız için.
ama merak etmeyin biz size oyunu indirebileceğiniz linkleri veriyoruz tek yapmanız gereken parantez içerisinde yazdığı gibi bu saçma sapan kodu çözmek.
(link için base64decode kullanın)
yani link için google'a girin ve şunu yazıp aratın "base64decode"
çıkan siteyi açın ve o saçma sapan yazıyı bu siteye yapıştırarak decode edin.
link karşınıza çıkacaktır.
gelelim hangi platform oyunu olduğuna;
eğer hiçbir şey yazmamışsak oyun steam uyumludur.
aksi durumlarda bunu uyumlu sürüm bölümüne yazıyoruz. EPİC GoG Gamepass şeklinde.
umarım aklınızdaki tüm soru işaretleri çözümlenmiştir.
keyifli oyunlar.