güzel olmuş
A atilatepe Çaylak Cuma saat 16:29'de #1,127 sinnerclown' Alıntı: ekip olarak yapıyoruz bu işi , emeği geçen pikachu ve emre sağolsun onlar olmasa bu kadar güzel bir çeviri olmazdı. Genişletmek için tıkla ... 11 abdullahsen85' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... 111111
sinnerclown' Alıntı: ekip olarak yapıyoruz bu işi , emeği geçen pikachu ve emre sağolsun onlar olmasa bu kadar güzel bir çeviri olmazdı. Genişletmek için tıkla ... 11 abdullahsen85' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... 111111
M muratdemir00 Çaylak Cumartesi saat 08:03'de #1,130 Yama çalışıyor oyun sürü 1.1.13 oldu ne zaman güncel olur ?
A atilatepe Çaylak Cumartesi saat 09:00'de #1,131 muratdemir00' Alıntı: Yama çalışıyor oyun sürü 1.1.13 oldu ne zaman güncel olur ? Genişletmek için tıkla ... bana atabilirmisin rica etsem ya indiremedim
muratdemir00' Alıntı: Yama çalışıyor oyun sürü 1.1.13 oldu ne zaman güncel olur ? Genişletmek için tıkla ... bana atabilirmisin rica etsem ya indiremedim
C caglayank Çaylak Cumartesi saat 14:35'de #1,132 Arkadaşlar ynei sürümdü çalışıyor mu güncel sürümde yani biriniz cevaplarsa çok sevinirim bir hevesle aldım oyunu şimdi de yama yok.
Arkadaşlar ynei sürümdü çalışıyor mu güncel sürümde yani biriniz cevaplarsa çok sevinirim bir hevesle aldım oyunu şimdi de yama yok.
T TheEvolved Çaylak Bugün 00:09 #1,135 D*di Repacksten indirdiğim 1.1.1.1 sürümünde yama sorunsuz çalıştı. Elinize sağlık.