Öncelikle çeviri steam için. Çeviri işi tamam, makine çeviri yapmadım ondan biraz sürdü. Daha oturaklı bir çeviri oldu lakin şunu belirteyim çeviride bayt sınırı olduğu için bazı yerlerde eski Türkçe kelimeler var. Ve bazı cümleler bayt sınırı adına devrik yine de oynarken çok sırıtan bir şey görmedim. Bahsettiklerimden örnek:
Oyunda çekirdek ile ilgili ''CORE'' vardı bayt sınırı sığmadığından çekirdek yerine aynı anlama gelen ''NÜVE'' kelimesi kullandım.
''PERK'' olan bir yer vardı 4 baytlık olarak yetkinlikten gelen ''YETİ'' kelimesi kullandım.
''Knight'' 6 bayt Şövalye sığmadı 5 baytlık en yakın ''Asker'' kelimesi kullandım.
''Source'' kelimesi başlangıçta geçiyor çeviri sırasında ''kayanağı'' yapınca bayt sınırı aşılıyordu. Onun yerine ''Menba''( Suyun kaynayıp yeryüzüne çıktığı yer, pınar veya kaynak) kelimesi kullandım.
''Spire'' kelimesi yerine ''Burç'' kullandım. Kule kelimesi zaten oyunda geçiyor, spire ise 7 kez geçiyordu belirtmek adına burç dedim.
''Good luck, Gauntlet Bearer.'' → ''Bol şans, dostum.'' bayt yuvası 27, ''Eldiven Taşıyıcısı'' koysam ASCII hâliyle bile 29 bayttı
Bunun gibi bayağı örnek var. Oyunu 2 saat oynadım çökme sorunu yaşamadım. DLC dosyları da çevirildi. Akşama doğru son kontrolleri yapıp ileteceğim.