orjinal oyuna sahip değilim. her güncelleme de korsan olarak oyunu indirmek zorunda kalıyorum. steamden oyunun otomatik güncellenmesini kapatmanızı tavsiye ediyorum. ben yamayı güncelledikçe siz de oyunu güncelleyin. böylelikle siyah ekran hatası almazsınız.@Swat Emeğiniz için çok teşekkür ederim. Ancak steam sürümünde güncelleme geldikçe yamanında yenilenmesi gerekiyor. Önceki yamayı kabul etmiyor.
V.1649 sürümünü skidrowdan indirdim.bende orjinal oyuna sahip değilim.şöyle bir hata veriyor sonra oyundan atıyor.orjinal oyuna sahip değilim. her güncelleme de korsan olarak oyunu indirmek zorunda kalıyorum. steamden oyunun otomatik güncellenmesini kapatmanızı tavsiye ediyorum. ben yamayı güncelledikçe siz de oyunu güncelleyin. böylelikle siyah ekran hatası almazsınız.
oyunun yüklü olduğu klasörü aç> tenoke.txt isimli dosyayı aç> [DLC] başlığı altında > “3543180 = “DAVE THE DIVER – Ichiban’s Holiday Content Pack”” isimli satırı sil dosyayı kaydet çalışacaktır.V.1649 sürümünü skidrowdan indirdim.bende orjinal oyuna sahip değilim.şöyle bir hata veriyor sonra oyundan atıyor.