09:05:00

Dave The Diver - Türkçe Yama [swat]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

koray1985

Çaylak
@Swat Emeğiniz için çok teşekkür ederim. Ancak steam sürümünde güncelleme geldikçe yamanında yenilenmesi gerekiyor. Önceki yamayı kabul etmiyor.

swat

Yönetici
Yönetici
@Swat Emeğiniz için çok teşekkür ederim. Ancak steam sürümünde güncelleme geldikçe yamanında yenilenmesi gerekiyor. Önceki yamayı kabul etmiyor.
orjinal oyuna sahip değilim. her güncelleme de korsan olarak oyunu indirmek zorunda kalıyorum. steamden oyunun otomatik güncellenmesini kapatmanızı tavsiye ediyorum. ben yamayı güncelledikçe siz de oyunu güncelleyin. böylelikle siyah ekran hatası almazsınız.

koray1985

Çaylak
orjinal oyuna sahip değilim. her güncelleme de korsan olarak oyunu indirmek zorunda kalıyorum. steamden oyunun otomatik güncellenmesini kapatmanızı tavsiye ediyorum. ben yamayı güncelledikçe siz de oyunu güncelleyin. böylelikle siyah ekran hatası almazsınız.
V.1649 sürümünü skidrowdan indirdim.bende orjinal oyuna sahip değilim.şöyle bir hata veriyor sonra oyundan atıyor.

Ekli dosyalar

• hata1.png
    hata1.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 87

tami

Çaylak
yeni güncellemeyle birlikte artık çalışmıyor güncelleyebilir misiniz

serhan666666

Çaylak
V.1649 sürümünü skidrowdan indirdim.bende orjinal oyuna sahip değilim.şöyle bir hata veriyor sonra oyundan atıyor.
oyunun yüklü olduğu klasörü aç> tenoke.txt isimli dosyayı aç> [DLC] başlığı altında > “3543180 = “DAVE THE DIVER – Ichiban’s Holiday Content Pack”” isimli satırı sil dosyayı kaydet çalışacaktır.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri