09:05:00

Disney Dreamlight Valley Türkçe Yama [swat]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

ropdosambr

Çaylak
Doğru düzgün anlatıyorum.

İndirdiğiniz dosyanın adı DisneyDreamlightValley_swat.zip.
Zip'i açınca DisneyDreamlightValley_swat diye bir klasör çıkıyor. Bunun içinde türkçe çeviriler var.
Bunu doğrudan ddv_Data\StreamingAssets\Localization içine atarsanız çalışmaz. Başka bir dilin içine yüklemeniz lazım. Ben italyancanın içine yükledim. Bunun için LocDB_it.zip Dosyasını "WİNRAR İLE AÇIYORSUNUZ" doğrudan windows içe çift tıklayıp açınca olmuyor. LocDB_it.zip İçindeki "Anna ile başlayan" 417 öğeyi winrar'dan siliyorsunuz. DisneyDreamlightValley_swat içinden çıkan "Anna ile başlayan" 417 öğeyi winrar'dan içine atıyorsunuz. İşlem tamamdır. Oyuna girip ayarlardan oyunu italyanca seçince artık türkçe olacak.

paran0id

Çaylak
abilerim ablalarım birkaç hatayı söylemek için geldim, yama gayet güzel olmuş tekrardan elinize sağlık ancak bazı yerler çevrilmediği için hata veriyor aklımdakileri yazacağım; tiana'nın ilk görevi, ursula'nın bazı selamları ve hediye verdiğimizdeki tepkisi, bir de şu anda alice'i açıyorum ve normal diyalogları nasıldır bilemem fakat alice de, cheshire cat de hata veriyor haberiniz olsun. ucundan bir dokunuş atıp düzeltirseniz tadından yenmez

paran0id

Çaylak
sally'nin görevleri de çevrilmemiş, gerçi hoş yeni çıkan bir karakter. yama gayet güzel fakat güncellenmesi lazım işte

cirillaf123

Çaylak
Merhaba öncelikle yama için ellerinize sağlık ilaç gibi geldi, bazı görevlerde hatalar var onları bildirmek istiyorum, bir de ricam yamayı güncelleme imkanınız var mı oyuna yeni bir update geldi ve dlcnin part 2 si eklendi. Eğer güncellenirse ve bazı hatalar düzeltilirse süper olur tekrardan teşekkür ederim emekleriniz için

esmayurt

Çaylak
inside out ve yeni eklenen lumiere ve cogsworth çevirisi gerek çeviri gelene kadar onları ingilizce kullanmak için o karakterlerin ingilizce dosyalarını ceviri dosyasına eklediğimde ceviri dosyası bozuluyor yani ne türkçe ne de ingilizce yazı yazmadıgı için oyunu kilitliyo devam edemiyoruz

Son düzenleme:

resident18

Çaylak
Teşekkürler.
Wishblossom Ranch Expansion'un geldiği Update v1.20.2.42 'e güncellenirse çok güzel olur.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri