09:05:00

[ DUZELTILDI ] Xcom 2 + Xcom War of the Chosen DLC Türkçe YAMA

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

rahtaa

Çaylak
yeni oyuna başladığında wotc da ilk sinematikte altyazılar hatalı hocam altyazı yok daha doğrusu x_c01 falan filan yazıyor bi de font büyütme şansımız yok di mi
Sorunu buldum bugün düzeltip yayınlıyorum. Aynı linkten ulaşabileceksiniz. Düzelttiğim zaman başlığın yanına [DÜZELTİLDİ] yazacağım :)

rahtaa

Çaylak
Bütün Hataları düzelttim sanırım :D Yani kontrol ettim oynayarak DLC ve Ana oyunu -- Yine de sorun bulursanız iletin düzelteyim :)

Son düzenleme:

tomhome

Çaylak
dostum selamlar,
bu oyunun hayranlarından biriyim. yapmış olduğun yama için öncelikle teşekkür ederim. yamanın durumu hakkında bilgi vermen mümkün mü? örneğin, yama makine çevirisi mi?
tanınmayan türkçe karekter sorununu halledebilirsen muhteşem olur. forumda yeniyim. gerekli düzeltmeleri yapabilirsen cüzi miktar yardım yapabilirim.

ceyhun27

Çaylak
selamlar
bu yamayı çok uzun zamandır bekliyordum. bir ara kendim denedim amatör tabii . başaramadım ama işin zorluğunu anlamayı başardım. emekleriniz ve vaktiniz için çok teşekkür ederim.

rahtaa

Çaylak
dostum selamlar,
bu oyunun hayranlarından biriyim. yapmış olduğun yama için öncelikle teşekkür ederim. yamanın durumu hakkında bilgi vermen mümkün mü? örneğin, yama makine çevirisi mi?
tanınmayan türkçe karekter sorununu halledebilirsen muhteşem olur. forumda yeniyim. gerekli düzeltmeleri yapabilirsen cüzi miktar yardım yapabilirim.
Merhaba! aslında türkçe karakter sorunu çözülebilir. Ama bunun için gerçekten uzunca bir vakit gerekli :D Yapmaya gönlüm olsa da, bu süreyi ayırabilir miyim bilmiyorum :) Ama sizin için bir bakacağım. '^^ Ayrıca yardımcı olmak hoşuma gidiyor, bir teşekkür yeterli. Ayrıca makine + insan çevirisi. Yani kendi ayarladığım translate +insan düzzeltmeleri mevcut :) tam anlamıyla makine diyemeyiz.

nicheee

Life is a Game!
dostum selamlar,
+1
Cilayi cektiginde bir bagis da ben yapacagim.

IBeyfendi

Çırak
{4FCAE213-E398-44A1-B2B1-B7BD77D6ADE5}.png
amaçlar kısmında deneme alanı tesisi kur görevi var. aradım durdu mbi türlü bulamadım. meğerse deney alanı tesisi kurunca oldu. burdaki hata düzeltilirse iyi olur. bir süre boyunca ne yapacağımı bilemedim

BoguAlp

Destekçi Üye
Epic gameste çalışır mı acaba? Xcom 2 ücretsiz olarak eklemiştim. Eğer çalışırsa collection yükseltmesini alacağım da. Kararsız kaldım.

Tombik

Çaylak
tr yama için çok teşekkürler dlc'yi oynamamıştım şimdi tekrar ikinci oyunla beraber oynayacağım

Son düzenleme:

IBeyfendi

Çırak
oyunu bitirdim. Genel olarak söyliyeceğim şey. görev isimlerinin düzeltilmesi lazım. Yukarda attığım hataya benzer şeyleri bir kaç kez daha yaşadım. ara sahnelerde çok sorun yoktu. zaten oyun hikaye olarak önemli değil oyüzden düzeltilmesede olur. Ama menüler, araştırma, mühendislik kısmındaki çevirilerin gözden geçirilmesi gerekiyor

mustafaklcaslan

Çaylak
Ekran Resmi 2025-11-09 16.15.25.png

Sağ altta tarihte bir hata var. Aynı hata askerlerin doğum tarihlerinde var. Bu hata war of the choicen yamasında normal oyunda bir sıkıntı göremedim. Onun dışında ekran görüntüsü yok ama oyunda ilerledikçe "Shen ile ilk girdiğimiz görev" hack sisteminde seçimler gözükmüyor ve Shen'in bir özelliğinde yazı yok "Kurallar: " bu şekilde gözüküyor. Bunlar dışında bi sıkıntı göremedim yama güzel eline sağlık

Son düzenleme:

rahtaa

Çaylak

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri