elinize sağlık
M Muhammet31 Çaylak 23 Kas 2022 #82 Yama icin teşekkürler daha 2 3 gün önce cıkmış bir oyuna böyle hızlıca bir türkçe yama gelmesi sevindirdi beni elinize sağlık
Yama icin teşekkürler daha 2 3 gün önce cıkmış bir oyuna böyle hızlıca bir türkçe yama gelmesi sevindirdi beni elinize sağlık
sinnerclown Yönetici Yönetici 23 Kas 2022 #86 LeonSK' Alıntı: Adamlar çalışıyor helal olsun. Hocam paypal harici iban var mı naçizane destekte bulunmak istiyorum. Genişletmek için tıkla ... Yakında duyuru yapicaz bağış için desteklerinizi bekliyoruz.
LeonSK' Alıntı: Adamlar çalışıyor helal olsun. Hocam paypal harici iban var mı naçizane destekte bulunmak istiyorum. Genişletmek için tıkla ... Yakında duyuru yapicaz bağış için desteklerinizi bekliyoruz.
S sweeney Çaylak 23 Kas 2022 #95 Yöneticiler olarak sizin gibi çalışanlara sahip olduğumuz için çok şanslıyız, çalışmalarınızla bize destek verdiğiniz için teşekkür ederiz.
Yöneticiler olarak sizin gibi çalışanlara sahip olduğumuz için çok şanslıyız, çalışmalarınızla bize destek verdiğiniz için teşekkür ederiz.