09:05:00

HITMAN World of Assassination (3.240.1 - 3.240.3) Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

Charless12

Çaylak
merhaba bende oyun hala ingilizce yapmama rahmen eksiksiz

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
evet bende modlarla beraber çalışıyor. eğer mod kullanıyorsan, ilk önce modları smf'den kurup onayla. en son yamayı oyun dosyalarına kopyala o zaman ikisi de beraber düzgün çalışıyor.
(eğer modlarda değişiklik yapıcaksan, mod içinde ayar gibi. bunu smfden onayladığında çeviriyi tekrar oyun dosyalarına atmak gerekiyor. çünkü üstüne yazıyor.)

son sürümde çeviri düzeltmelerini yapıldı mı? buna göre modlardan feragat edip vanilla oynarım.
Öncü (Point Man) kelimesi Nokta Adam olarak çevrilmiş ama karakterlerin diyalog içerisinde cümlede geçirirken "Öncü" olarak çevrilmiş. çoğu yerde bu tarz küçük yanlışlıklar var. dediğim gibi bunlar düzeltildiyse yeni sürüme geçicem.
Ekli dosyayı görüntüle 12245
Çeviri iyileştirmesi yapılmadı maalesef sadece dosyalama sistemi değiştirildi.

voxen

Çaylak
İlk linki indirdim, 'Play'e basıyorum; siyah bir ekran açılıyor ve oyun kendi kendine kapanıyor. Eski yamayı kurdum, 202 ve 20'yi sildim, denedim ama yine olmadı. (birisi deluxe pack olmadığı için demiş ondan olabilir mi steam ücretsiz verdiğinde almıştım oyunu)

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
İlk linki indirdim, 'Play'e basıyorum; siyah bir ekran açılıyor ve oyun kendi kendine kapanıyor. Eski yamayı kurdum, 202 ve 20'yi sildim, denedim ama yine olmadı. (birisi deluxe pack olmadığı için demiş ondan olabilir mi steam ücretsiz verdiğinde almıştım oyunu)
Ücretsiz sürüm demo gibi birşey. Yama o sürüm ile uyumlu değil.

qler3245

Çaylak
admin çeviriyi runtime dosyasının içine atıyorum değiştiriyorum tüm dosyaları giriyorum oyuna siyah ekran sonra atıyor nasıl çözebilirim

mekarabeky

Çaylak
Oyuna giriyorum launcherden sonraki aşamada atıyor. Önceden başka bir yama yüklemedim. Runtime dosyasındaki her şeyi silip mi tekrardan dosyaları koymamız lazım?

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri