Charless12
Çaylak
-
Öne çıkan konu
merhaba bende oyun hala ingilizce yapmama rahmen eksiksiz
Çeviri iyileştirmesi yapılmadı maalesef sadece dosyalama sistemi değiştirildi.evet bende modlarla beraber çalışıyor. eğer mod kullanıyorsan, ilk önce modları smf'den kurup onayla. en son yamayı oyun dosyalarına kopyala o zaman ikisi de beraber düzgün çalışıyor.
(eğer modlarda değişiklik yapıcaksan, mod içinde ayar gibi. bunu smfden onayladığında çeviriyi tekrar oyun dosyalarına atmak gerekiyor. çünkü üstüne yazıyor.)
son sürümde çeviri düzeltmelerini yapıldı mı? buna göre modlardan feragat edip vanilla oynarım.
Öncü (Point Man) kelimesi Nokta Adam olarak çevrilmiş ama karakterlerin diyalog içerisinde cümlede geçirirken "Öncü" olarak çevrilmiş. çoğu yerde bu tarz küçük yanlışlıklar var. dediğim gibi bunlar düzeltildiyse yeni sürüme geçicem.
Ekli dosyayı görüntüle 12245
peki yine de teşekkürler bilgi için.Çeviri iyileştirmesi yapılmadı maalesef sadece dosyalama sistemi değiştirildi.
Ücretsiz sürüm demo gibi birşey. Yama o sürüm ile uyumlu değil.İlk linki indirdim, 'Play'e basıyorum; siyah bir ekran açılıyor ve oyun kendi kendine kapanıyor. Eski yamayı kurdum, 202 ve 20'yi sildim, denedim ama yine olmadı. (birisi deluxe pack olmadığı için demiş ondan olabilir mi steam ücretsiz verdiğinde almıştım oyunu)
Notu okuyun. Çözüm orada yazıyor.admin çeviriyi runtime dosyasının içine atıyorum değiştiriyorum tüm dosyaları giriyorum oyuna siyah ekran sonra atıyor nasıl çözebilirim
notu okudum herşeyi yaptım fakat yinede başlangıçta siyah ekran olarak açılıyor hemen sonrasında geri kapanıyorNotu okuyun. Çözüm orada yazıyor.
Size yazdım. Ücretsiz verilen sürüm demo gibi birşey. Yama o sürümde calismaznotu okudum herşeyi yaptım fakat yinede başlangıçta siyah ekran olarak açılıyor hemen sonrasında geri kapanıyor
aynı olayı bende yaşıyorum güncel yamayı indirdim oyun giriş yaparken atıyorEski yamaya ait tüm dosyaları silmeniz gerekiyor.
merhaba banada destek çıkarmısınızBenimle discorddan iletişime geçebilir misiniz? Buradan zor olacak çünkü. Discord: atessivas
eski yazan yamayı indirip notta belirtilen dosyaları silin.maalesef bende olmuyor sürüm falan herşey doğru oyunumda orjinal delux falanda etkin ama olmuyor oyundan atıyor
denedim kaç kere olmadı kral yaeski yazan yamayı indirip notta belirtilen dosyaları silin.