09:05:00

HITMAN World of Assassination (3.240.1 - 3.240.3) Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

ennusi

Çaylak
öncelikle emeğinize sağlık ama bir sorum var sudaki gölgeler görevine kadar sorunsuz oynadım ama bu görevi başlatınca oyun kapanıyor yardımcı olursanız çok mutlu olurum ( yorumları okudum ve sorunu çözdüm)

Son düzenleme:

alper4160

Çaylak
Oyuna bugün 600 MB civarında bir güncelleme geldi Epic Games üzerinden. Güncellemeyi yaptıktan sonra, oyun İngilizce oldu. Tekrar Türkçe yamayı Runtime klasörüne attıktan sonra, yine Türkçe yama başarıyla gerçekleşti. Sorun yaşayanların bilgisine bu konuda.

Bu küçük update, oyunda probleme sebebiyet verir mi Türkçe yama ile birlikte? @atessivas

Son düzenleme:

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
Oyuna bugün 600 MB civarında bir güncelleme geldi Epic Games üzerinden. Güncellemeyi yaptıktan sonra, oyun İngilizce oldu. Tekrar Türkçe yamayı Runtime klasörüne attıktan sonra, yine Türkçe yama başarıyla gerçekleşti. Sorun yaşayanların bilgisine bu konuda.

Bu küçük update, oyunda probleme sebebiyet verir mi Türkçe yama ile birlikte? @atessivas
Muhtemelen bir veya birkaç bölümde oyundan atma hatası olacaktır. Müsait bir zamanımda kontrol edip mevcuttaki sorunları da düzeltmeye ve yamayı deluxe olmayan sürüm ile de uyumlu yapmaya çalışacağım.

alper4160

Çaylak
Muhtemelen bir veya birkaç bölümde oyundan atma hatası olacaktır. Müsait bir zamanımda kontrol edip mevcuttaki sorunları da düzeltmeye ve yamayı deluxe olmayan sürüm ile de uyumlu yapmaya çalışacağım.

Teşekkür ederim yanıtınız için. Bende Deluxe Edition kullanıyorum. Şu anda 3. oyundayım. chunk0patch202.rpkg ve chunk0patch20.rpkg dosyalarını silmedim, 600 MB gelen güncelleme ile birlikte hiç atma yaşamadım henüz. Elinize sağlık, güzel bir yama olmuş.

hocam yeni dosyalama sisteminden dolayı galiba, modları bozuyor. çalışmıyor. smf üzerinden modları kuruyorum. sonrasında yamayı atıyorum modlar geçersiz kalıyor. önce yamayı atıp sonra modları kurduğumda, çeviri eksik gözüküyor [MENU/STORY] gibi oluyor mesela. bunu nasıl çözeriz yardımcı olabilecek var mı? bazı eylem ikonlarında da gramer ve çeviri hatası gibi durumlar var. son sürümde yapılan çeviride biraz daha yerelleştirme olduysa çok tatlı olur. örneğin arcade kelimesi atari salonu olarak tamam ama bunu oyun salonu veya çarşı gibi vs. yapılsa gerçekten tatlı olur. ama malesef son sürüm çeviriyi kullanamıyorum. şuan bi önceki sürümden devam edebiliyorum.

hitman3 2025-08-29 20-28-46_254.jpghitman3 2025-08-29 20-28-20_727.jpg

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri