09:05:00

HITMAN World of Assassination (3.240.1 - 3.240.3) Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

enderkrn

Çaylak
Şuan 2 türkçe yamayı attığımda chunk0patch202.rpkg ve chunk0patch20.rpkg sildiğimde bile oyundan atıyor çözümü nedir son sürümde böyle hata oldu 3.230 böyle sorun yoktu

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
hocam yeni dosyalama sisteminden dolayı galiba, modları bozuyor. çalışmıyor. smf üzerinden modları kuruyorum. sonrasında yamayı atıyorum modlar geçersiz kalıyor. önce yamayı atıp sonra modları kurduğumda, çeviri eksik gözüküyor [MENU/STORY] gibi oluyor mesela. bunu nasıl çözeriz yardımcı olabilecek var mı? bazı eylem ikonlarında da gramer ve çeviri hatası gibi durumlar var. son sürümde yapılan çeviride biraz daha yerelleştirme olduysa çok tatlı olur. örneğin arcade kelimesi atari salonu olarak tamam ama bunu oyun salonu veya çarşı gibi vs. yapılsa gerçekten tatlı olur. ama malesef son sürüm çeviriyi kullanamıyorum. şuan bi önceki sürümden devam edebiliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 12194Ekli dosyayı görüntüle 12195
Modlar için yapabileceğim birşey yok maalesef. Dosyalar çok karışık. Bu yüzden bazı arkadaşlarda stabil çalışmıyor yama.

HaYKiE

Çaylak
yamayı kurunca açılmıyor notta yazan kısmıda yaptım temiz yeni kurdum daha oyunu doğrulama falan yapıp tekrar denedim yine olmadı atıyor direk launcherden sonra yardımcı olabilir misiniz? Epic gamesten oynuyorum

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
yamayı kurunca açılmıyor notta yazan kısmıda yaptım temiz yeni kurdum daha oyunu doğrulama falan yapıp tekrar denedim yine olmadı atıyor direk launcherden sonra yardımcı olabilir misiniz? Epic gamesten oynuyorum
Eski yamayı indirip notta yazan dosyaları silin. Ama önce dosya doğrulama yapın.

winla

Çırak
Arkadaşlar yama sadece deluxe edition da çalışmakta yani deluxe pack alsanız bile çalışmaz sadece deluxe edition yani bu:
1000020951.jpg

Alt sürüm yaması son sürüm ile uyumlumudur peki?
evet bende modlarla beraber çalışıyor. eğer mod kullanıyorsan, ilk önce modları smf'den kurup onayla. en son yamayı oyun dosyalarına kopyala o zaman ikisi de beraber düzgün çalışıyor.
(eğer modlarda değişiklik yapıcaksan, mod içinde ayar gibi. bunu smfden onayladığında çeviriyi tekrar oyun dosyalarına atmak gerekiyor. çünkü üstüne yazıyor.)

Modlar için yapabileceğim birşey yok maalesef. Dosyalar çok karışık. Bu yüzden bazı arkadaşlarda stabil çalışmıyor yama.
son sürümde çeviri düzeltmelerini yapıldı mı? buna göre modlardan feragat edip vanilla oynarım.
Öncü (Point Man) kelimesi Nokta Adam olarak çevrilmiş ama karakterlerin diyalog içerisinde cümlede geçirirken "Öncü" olarak çevrilmiş. çoğu yerde bu tarz küçük yanlışlıklar var. dediğim gibi bunlar düzeltildiyse yeni sürüme geçicem.
1 2025-09-02.jpg

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri