09:05:00

HITMAN World of Assassination (3.240.1 - 3.240.3) Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

evet bende modlarla beraber çalışıyor. eğer mod kullanıyorsan, ilk önce modları smf'den kurup onayla. en son yamayı oyun dosyalarına kopyala o zaman ikisi de beraber düzgün çalışıyor.
(eğer modlarda değişiklik yapıcaksan, mod içinde ayar gibi. bunu smfden onayladığında çeviriyi tekrar oyun dosyalarına atmak gerekiyor. çünkü üstüne yazıyor.)

son sürümde çeviri düzeltmelerini yapıldı mı? buna göre modlardan feragat edip vanilla oynarım.
Öncü (Point Man) kelimesi Nokta Adam olarak çevrilmiş ama karakterlerin diyalog içerisinde cümlede geçirirken "Öncü" olarak çevrilmiş. çoğu yerde bu tarz küçük yanlışlıklar var. dediğim gibi bunlar düzeltildiyse yeni sürüme geçicem.
Ekli dosyayı görüntüle 12245
smf derken

winla

Çırak
Evet sadece deluxe.
Deluxe pack bile olsa olmaz illaki hitman deluxe edition şart keşke oyunun standart versiyonuna da uyumlu olsa fakat asla uyumlu olmayacak mesela bende deluxe pack var fakat ona rağmen o dosyaları silip yarım yamalak yama ile oynamam lazım

mikrobiotiq

Çaylak
oyunu az önce indirdim doğrulamada yaptım tekrar tekrar ama oyun açılıyor ardından kapanıyor iki farklı yamayı da denedim olmadı oyunun Deluxe Edition satın aldım şuan ki sürümü v3.230.1 sorunu nasıl çözebilirim

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
oyunu az önce indirdim doğrulamada yaptım tekrar tekrar ama oyun açılıyor ardından kapanıyor iki farklı yamayı da denedim olmadı oyunun Deluxe Edition satın aldım şuan ki sürümü v3.230.1 sorunu nasıl çözebilirim
eski yamayı yükleyip nottaki 2 dosyayı silin.

mikrobiotiq

Çaylak
eski olanı kurdum şuan çalışıyor ama istihbaratlar türkçe olmadı yenide aynı mı

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
Bir düzeltme gelmeyecek mi buna ya? %100 Türkçe olmuyor ki böyle hem insanlar çok sorun yaşamakta
Gelmeyecek. Oyun dosyaları aşırı derecede karışık. İmkan olsa standart sürüm ile uyumlu yapacağım ama oda olmuyor maalesef.

hiypn

Çaylak
hocam indirdim yamayı temiz kurulum ama siyah ekran verip atıyor direkt oyundan

fatihpr7

Çaylak
Oyun sürümüm Part One içinde de 3 adet DLC var yamayı kurdum, oyunu açınca siyah ekran geliyor ve oyun kapanıyor ne yapmam lazım ? @atessivas

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri