bedirhanhoonnorcon32
Çaylak
-
Öne çıkan konu
discord gelirmisin istek attımeski yazan yamayı indirip notta belirtilen dosyaları silin.
discord gelirmisin istek attımeski yazan yamayı indirip notta belirtilen dosyaları silin.
smf derkenevet bende modlarla beraber çalışıyor. eğer mod kullanıyorsan, ilk önce modları smf'den kurup onayla. en son yamayı oyun dosyalarına kopyala o zaman ikisi de beraber düzgün çalışıyor.
(eğer modlarda değişiklik yapıcaksan, mod içinde ayar gibi. bunu smfden onayladığında çeviriyi tekrar oyun dosyalarına atmak gerekiyor. çünkü üstüne yazıyor.)
son sürümde çeviri düzeltmelerini yapıldı mı? buna göre modlardan feragat edip vanilla oynarım.
Öncü (Point Man) kelimesi Nokta Adam olarak çevrilmiş ama karakterlerin diyalog içerisinde cümlede geçirirken "Öncü" olarak çevrilmiş. çoğu yerde bu tarz küçük yanlışlıklar var. dediğim gibi bunlar düzeltildiyse yeni sürüme geçicem.
Ekli dosyayı görüntüle 12245
Önce dosya doğrulama yapın. Yada temiz kurulum yapın. Sonra eski yamayı indirip içindeki notta yazan 2 dosyayı silip oyuna atın.denedim kaç kere olmadı kral ya
yaptım onuda yaptım değişen birşey yok yine aynıÖnce dosya doğrulama yapın. Yada temiz kurulum yapın. Sonra eski yamayı indirip içindeki notta yazan 2 dosyayı silip oyuna atın.
Deluxe pack bile olsa olmaz illaki hitman deluxe edition şart keşke oyunun standart versiyonuna da uyumlu olsa fakat asla uyumlu olmayacak mesela bende deluxe pack var fakat ona rağmen o dosyaları silip yarım yamalak yama ile oynamam lazımEvet sadece deluxe.
eski yamayı yükleyip nottaki 2 dosyayı silin.oyunu az önce indirdim doğrulamada yaptım tekrar tekrar ama oyun açılıyor ardından kapanıyor iki farklı yamayı da denedim olmadı oyunun Deluxe Edition satın aldım şuan ki sürümü v3.230.1 sorunu nasıl çözebilirim
Yenide aynı değil ya hani o dosyaları sildin ya aslında onlar istihbaratla ilgili dosyalardıeski olanı kurdum şuan çalışıyor ama istihbaratlar türkçe olmadı yenide aynı mı
Bir düzeltme gelmeyecek mi buna ya? %100 Türkçe olmuyor ki böyle hem insanlar çok sorun yaşamaktaeski yamayı yükleyip nottaki 2 dosyayı sili
Gelmeyecek. Oyun dosyaları aşırı derecede karışık. İmkan olsa standart sürüm ile uyumlu yapacağım ama oda olmuyor maalesef.Bir düzeltme gelmeyecek mi buna ya? %100 Türkçe olmuyor ki böyle hem insanlar çok sorun yaşamakta
Bi tool bulsak yapılır bence. Ben bi araştırırım kolay gelsin sana daGelmeyecek. Oyun dosyaları aşırı derecede karışık. İmkan olsa standart sürüm ile uyumlu yapacağım ama oda olmuyor maalesef.
evet gerekli@atessivas packagedefinition dosyasını atmak gerekli mi türkçe yama için