09:05:00

HITMAN World of Assassination (3.240.1 - 3.240.3) Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

Evet arkadaşlar yaklaşık 3 gündür açılıp kapanma sorununu kendi çabalarımla çözmüş bulunmaktayım. Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar var ise yardımcı olabilirim bir video çekip eğer site yöneticilerinin de izini olursa buradan linki paylaşmak isterim

Çözüm adımlarını yazabilirseniz konuya eklerim.
ilk önce size ait yama dosyalarını ( packagedefinition ) dosyası hariç dediğiniz gibi oyunun runtime klasörüne kopyaladım. Ayriyetten yama içerisindeki .rpkg uzantılı dosyaları bir Runtime dosyası oluşturup onu zip dosyası haline çevirdim ama içerisinde
( packagedefinition ) dosyası yer almayacak şekilde
daha sonra daha nexus mods sitesinden hitman 3 için olan simple mod framework setup dosyasını indirip kurdum. Zaten bu uygulama otamatik olarak oyun adresini buldu. Smf yi çalıştırdım. Bu oluşturduğum Runtime zip dosyasını moda ekleyip patchledim ve aktif hale getirdim. Daha sonrasında ise oyunu Türkçe olarak çalıştırmayı başardım.

Cümleleri açıklayıcı bir şekilde kuramamış olabilirim . Bunun için özür dilerim. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Yamayı çalıştırıdığım sürüm 3.230.1

bu arada Deluxe sürüme sahip değilim sadece extra dlcler mevcut

arkadaşlar videoyu ekledim . İlk videom hatalarım olmuş olabilir lütfen kusuruma bakmayın . Anlayamadığınız noktada videonun yorumlarına sorunlarınızı yazabilirsiniz . Elimden geldiği sürece yardımcı olmaya çalışırım

Son düzenleme:

itsmekagan

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
ilk önce size ait yama dosyalarını ( packagedefinition ) dosyası hariç dediğiniz gibi oyunun runtime klasörüne kopyaladım. Ayriyetten yama içerisindeki .rpkg uzantılı dosyaları bir Runtime dosyası oluşturup onu zip dosyası haline çevirdim ama içerisinde
( packagedefinition ) dosyası yer almayacak şekilde
daha sonra daha nexus mods sitesinden hitman 3 için olan simple mod framework setup dosyasını indirip kurdum. Zaten bu uygulama otamatik olarak oyun adresini buldu. Smf yi çalıştırdım. Bu oluşturduğum Runtime zip dosyasını moda ekleyip patchledim ve aktif hale getirdim. Daha sonrasında ise oyunu Türkçe olarak çalıştırmayı başardım.

Cümleleri açıklayıcı bir şekilde kuramamış olabilirim . Bunun için özür dilerim. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Yamayı çalıştırıdığım sürüm 3.230.1

bu arada Deluxe sürüme sahip değilim sadece extra dlcler mevcut
Ayriyetten yama içerisindeki .rpkg uzantılı dosyaları bir Runtime dosyası oluşturup onu zip dosyası haline çevirdim. Burada ne demek istediniz? Ben de standart sürüme sahibim ve denilen her şeyi yaptığımda oyundan atıyor. Belki sizin çözümünüz işe yarar.

Ayriyetten yama içerisindeki .rpkg uzantılı dosyaları bir Runtime dosyası oluşturup onu zip dosyası haline çevirdim. Burada ne demek istediniz? Ben de standart sürüme sahibim ve denilen her şeyi yaptığımda oyundan atıyor. Belki sizin çözümünüz işe yarar.
SMF uygulamasına ekleyebilmem için Runtime ZİP dosyasına çevirmem gerekiyordu. Daha sonra Run Time Dosyasını rar yaypıp daha sonra zip dosyasına convert yapıp SMF uygulamasına ekledim.
Eğer yapamaz isen Dc üstünten veya tw üstünden yardımcı olabilirim

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
SMF uygulamasına ekleyebilmem için Runtime ZİP dosyasına çevirmem gerekiyordu. Daha sonra Run Time Dosyasını rar yaypıp daha sonra zip dosyasına convert yapıp SMF uygulamasına ekledim.
Eğer yapamaz isen Dc üstünten veya tw üstünden yardımcı olabilirim
Anlatım için çok teşekkürler. Bunun için kısa bir video çekebilirseniz konuya ekleyeceğim.

Müsait bir zamanımda mod olarak kurmak isteyenler için de link ekleyeceğim.

Az önce denedim beceremedim ben yav :) Oyun dosya yapısı olarak sorunlu zaten. Birde farklı sürümler işin içine girince hepten patlıyor. Tüm DLC lerin olduğu Deluxe sürümünde çalıştıramadım.
Valla ben 3 gündür bunun çözümüyle uğraşıyorum en son bugun biraz daha uğraşayım dedim ve oldu şuanda aktif olarak oyunu oynayabiliyorum. Eğer dilersen dc de konuşabiliriz

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
Valla ben 3 gündür bunun çözümüyle uğraşıyorum en son bugun biraz daha uğraşayım dedim ve oldu şuanda aktif olarak oyunu oynayabiliyorum. Eğer dilersen dc de konuşabiliriz
1758099738933.png

Benim oyunda çalışmıyor. Dediğim gibi çok fazla sürüm olduğundan dolayı saçma sapan hatalar veriyor. Emek verip video çekmişsiniz bunun için teşekkür ederim ama videoyu ana sayfaya eklersem daha fazla karışıklık çıkacak. Sizin videoda anlattığınız adımları ve ayrı bir mod indirme linkini konuya ekleyeceğim. Birde videoda indirme linki vermişsiniz onu lütfen kaldırın. Çünkü site dışı yama linki paylaşımına izin vermiyoruz.

Edit: Konuya adım adım mod kurulumu ekledim.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 12504
Benim oyunda çalışmıyor. Dediğim gibi çok fazla sürüm olduğundan dolayı saçma sapan hatalar veriyor. Emek verip video çekmişsiniz bunun için teşekkür ederim ama videoyu ana sayfaya eklersem daha fazla karışıklık çıkacak. Sizin videoda anlattığınız adımları ve ayrı bir mod indirme linkini konuya ekleyeceğim. Birde videoda indirme linki vermişsiniz onu lütfen kaldırın. Çünkü site dışı yama linki paylaşımına izin vermiyoruz.

Edit: Konuya adım adım mod kurulumu ekledim.
Peki kaldıracağım bilmiyordum özür dilerim kusuruma bakmayın

ahmeted88

Çaylak
Selamlar, her şekilde denedim en son bu attıgınız modlu şeklide denedim ama, launcher den sonra siyah ekran geliyor bir süre sonra atıyor. Ne yapabilirim acaba, eski dosyaları indirip 2 dosyayı silme yönteminide denedim.

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
Selamlar, her şekilde denedim en son bu attıgınız modlu şeklide denedim ama, launcher den sonra siyah ekran geliyor bir süre sonra atıyor. Ne yapabilirim acaba, eski dosyaları indirip 2 dosyayı silme yönteminide denedim.
Merhaba. Oyun sürümünüz tüm DLC leri içeren deluxe versiyonu mu yoksa başka bir sürüm mü?

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri