09:05:00

HITMAN World of Assassination (3.240.1 - 3.240.3) Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
@hiT_sh0t
1759948469674.png

Normalde 400 civarı dosya olması lazımken 46bin civarı? Mod falan mı kullanıyorsunuz? Eğer mod varsa yamanın hata vermesi normal.

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
Oyunun garipliğini buradan anlayabilirsiniz. Herkeste farklı dosya sayısı var. Tüm pcler için uyumlu yama olmasına imkan yok bu yüzden.

ardax1

Çaylak
merhaba hep bu siteden kurardım ve çalışırdı fakat artık dosyaları atmama rağmen çalışmıyor simple mod framework indirdim ama ne yapacağımı bilmiyorum türkçe yamayı nasıl kuracağım

hiT_sh0t

Çaylak
@hiT_sh0t
Ekli dosyayı görüntüle 12776
Normalde 400 civarı dosya olması lazımken 46bin civarı? Mod falan mı kullanıyorsunuz? Eğer mod varsa yamanın hata vermesi normal.
Oyunu Tekrar revo ile komple silip kuracağım, sonrasında tekrar sizinle paylaşacağım. En son smf ile kurulum denemiştim, belkide ondan kaynaklı olabilir. Fakat herhangi bir mod kullanmıyorum, bundan eminim. İlginiz için teşekkür ederim. Temiz kurulumdan sonra tekrar görsel paylaşacağım.

hiT_sh0t

Çaylak
Oyunu Tekrar revo ile komple silip kuracağım, sonrasında tekrar sizinle paylaşacağım. En son smf ile kurulum denemiştim, belkide ondan kaynaklı olabilir. Fakat herhangi bir mod kullanmıyorum, bundan eminim. İlginiz için teşekkür ederim. Temiz kurulumdan sonra tekrar görsel paylaşacağım.
Kontrol sağladım. Smf’i kurunca otomatik olarak gelen smf dosyaları 46.000 adet dosya içeriyor. Smf’i kaldırınca pc’den dosya sayısı 350 küsüre düştü bendede. Ama yinede komple oyun dosyalarını revo aracılığı ile kaldırdım. Tek bir çöp bile kalmadı IOI ile ilgili. Daha önce yapmama rağmen şimdi tekrsr Temiz kurulum yapıp tekrar deneyeceğim. Sonuca göre burada güncelleme yaparım.

tomhome

Çaylak
Kontrol sağladım. Smf’i kurunca otomatik olarak gelen smf dosyaları 46.000 adet dosya içeriyor. Smf’i kaldırınca pc’den dosya sayısı 350 küsüre düştü bendede. Ama yinede komple oyun dosyalarını revo aracılığı ile kaldırdım. Tek bir çöp bile kalmadı IOI ile ilgili. Daha önce yapmama rağmen şimdi tekrsr Temiz kurulum yapıp tekrar deneyeceğim. Sonuca göre burada güncelleme yaparım.
sonuca göre bilgilendirirseniz muhteşem olur.

hiT_sh0t

Çaylak
@atessivas @tomhome İyi geceler. Komple temiz kurulum yaptığımdaki sonuç malesef yine olumsuz oldu. Şuana kadar denemiş olduğum tüm yollar ve izlediğim yöntemleri 4 dakikalık video çekerek anlattım. Videoyu aşağıya ekliyorum. Oyunun vermiş olduğu hata da videoda mevcuttur. Adminimizden ricam videoyu inceleyip fırsat bulabilirse ve eğer mümkünse çözüm üretmesidir. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
@atessivas @tomhome İyi geceler. Komple temiz kurulum yaptığımdaki sonuç malesef yine olumsuz oldu. Şuana kadar denemiş olduğum tüm yollar ve izlediğim yöntemleri 4 dakikalık video çekerek anlattım. Videoyu aşağıya ekliyorum. Oyunun vermiş olduğu hata da videoda mevcuttur. Adminimizden ricam videoyu inceleyip fırsat bulabilirse ve eğer mümkünse çözüm üretmesidir. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Video için teşekkürler. Yamadaki sorunu çözememiş olmam bende hata vermemesinden dolayı. Bende hata verse şimdiye kadar 500 kez çözmüştüm. Haftasonuna kadar tüm dosyaları tekrar unpack edip binlerce dosyayı kontrol edeceğim. İnşallah sorunu çözeceğim.

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
@hiT_sh0t benimle discord üzerinden iletişime geçebilir misiniz?

Discord: atessivas

atessivas

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
Oyunun steam sürümünü de edindim. Test ettim yine çalışıyor yama.

buref

Çaylak
güncellenince biri beğensin bildirimi görüp hemen indireceğim

enzelo

Çaylak
Merhaba hocam yapamadım yardımcı olur musunuz oyundan atıyor açılmadan

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5