-
Öne çıkan konu
Tabiiki. Buyurun:Bana oyunun bulunduğu ana klasörün özelliklerini SS atabilir misiniz? Özellikle salt okunur kısmı görünür olsun.
Tabiiki. Buyurun:Bana oyunun bulunduğu ana klasörün özelliklerini SS atabilir misiniz? Özellikle salt okunur kısmı görünür olsun.
Oyunu Tekrar revo ile komple silip kuracağım, sonrasında tekrar sizinle paylaşacağım. En son smf ile kurulum denemiştim, belkide ondan kaynaklı olabilir. Fakat herhangi bir mod kullanmıyorum, bundan eminim. İlginiz için teşekkür ederim. Temiz kurulumdan sonra tekrar görsel paylaşacağım.@hiT_sh0t
Ekli dosyayı görüntüle 12776
Normalde 400 civarı dosya olması lazımken 46bin civarı? Mod falan mı kullanıyorsunuz? Eğer mod varsa yamanın hata vermesi normal.
Kontrol sağladım. Smf’i kurunca otomatik olarak gelen smf dosyaları 46.000 adet dosya içeriyor. Smf’i kaldırınca pc’den dosya sayısı 350 küsüre düştü bendede. Ama yinede komple oyun dosyalarını revo aracılığı ile kaldırdım. Tek bir çöp bile kalmadı IOI ile ilgili. Daha önce yapmama rağmen şimdi tekrsr Temiz kurulum yapıp tekrar deneyeceğim. Sonuca göre burada güncelleme yaparım.Oyunu Tekrar revo ile komple silip kuracağım, sonrasında tekrar sizinle paylaşacağım. En son smf ile kurulum denemiştim, belkide ondan kaynaklı olabilir. Fakat herhangi bir mod kullanmıyorum, bundan eminim. İlginiz için teşekkür ederim. Temiz kurulumdan sonra tekrar görsel paylaşacağım.
sonuca göre bilgilendirirseniz muhteşem olur.Kontrol sağladım. Smf’i kurunca otomatik olarak gelen smf dosyaları 46.000 adet dosya içeriyor. Smf’i kaldırınca pc’den dosya sayısı 350 küsüre düştü bendede. Ama yinede komple oyun dosyalarını revo aracılığı ile kaldırdım. Tek bir çöp bile kalmadı IOI ile ilgili. Daha önce yapmama rağmen şimdi tekrsr Temiz kurulum yapıp tekrar deneyeceğim. Sonuca göre burada güncelleme yaparım.
Video için teşekkürler. Yamadaki sorunu çözememiş olmam bende hata vermemesinden dolayı. Bende hata verse şimdiye kadar 500 kez çözmüştüm. Haftasonuna kadar tüm dosyaları tekrar unpack edip binlerce dosyayı kontrol edeceğim. İnşallah sorunu çözeceğim.@atessivas @tomhome İyi geceler. Komple temiz kurulum yaptığımdaki sonuç malesef yine olumsuz oldu. Şuana kadar denemiş olduğum tüm yollar ve izlediğim yöntemleri 4 dakikalık video çekerek anlattım. Videoyu aşağıya ekliyorum. Oyunun vermiş olduğu hata da videoda mevcuttur. Adminimizden ricam videoyu inceleyip fırsat bulabilirse ve eğer mümkünse çözüm üretmesidir. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Gün içerisinde çık müsaitliğim olmuyor işte olduğum için. Akşam 22.30 gibi müsaitliğiniz oluyor ise akşam görüşelim mi?
Olur. Sorunu buldum sanırım. Denememiz lazım.Gün içerisinde çık müsaitliğim olmuyor işte olduğum için. Akşam 22.30 gibi müsaitliğiniz oluyor ise akşam görüşelim mi?