Jurassic World Evolution 2 +DLC'ler (Türkçe Yama) v7

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

dekasillo

Çaylak
Çeviri çok kötüymüş, cümleler çok saçma ve anlaşılmıyor. Bazı kısımlarda da cümleler eksik çevrilmiş.
ChatGPT'ye dahi verseniz 10 kat daha iyi çevirir eminim. Bence yeniden düzenlenmesi gerekiyor

Narayanna

Yönetici
Destekçi Üye
Çeviri çok kötüymüş, cümleler çok saçma ve anlaşılmıyor. Bazı kısımlarda da cümleler eksik çevrilmiş.
ChatGPT'ye dahi verseniz 10 kat daha iyi çevirir eminim. Bence yeniden düzenlenmesi gerekiyor
@dekasillo
Bu çeviri zamanında deepl ile yapıldı elle düzeltebildiğimiz kadarda düzelttik.

Konuda yazdığım gibi.
''Her ne kadar çeviri için Düzenleme ve Test yapmış olsak da, bu oyun bir strateji oyunu ve her yeri bir anda görmek ve keşfetmek mümkün değil.
Sizin de geri bildirimleriniz ile Hatalı ve Eksik yerler zamanla giderilip daha iyi hale gelecek.''
Ama kimse geri bildirimde bulunup pek katkı sağlamadı, en fazla 3-5 kişiyi geçmez. Kimse geri bildirim yapmazsa bizde yamayı düzeltemeyiz.

Sende geri bildirim yapmışsın;
Bazı kısımlarda da cümleler eksik çevrilmiş
demişsin ama eksik çevrilen yer neresi söylememişsin. Nasıl düzeltelim şimdi biz eksik yeri?

Demişsinki;
ChatGPT'ye dahi verseniz 10 kat daha iyi çevirir eminim.
Evet buna bende eminim, ama öyle ChatGPT'ye ver çevirsin demekle olmuyor, yani içinde 30-40 bin satır olan bir oyunu çevirmenin en az kaba maliyeti 15-20 dolar arası. Kısaca ChatGPT dediğimiz şey bu kadar satır olan bir dosyayı bedava çevirmiyor.
Eğer çevrilmesi konusunda destekçi olmak isterseniz çevirisini yeniden yaparım. Desteklerinizi bekleriz.

dekasillo

Çaylak
@dekasillo
Bu çeviri zamanında deepl ile yapıldı elle düzeltebildiğimiz kadarda düzelttik.

Konuda yazdığım gibi.

Ama kimse geri bildirimde bulunup pek katkı sağlamadı, en fazla 3-5 kişiyi geçmez. Kimse geri bildirim yapmazsa bizde yamayı düzeltemeyiz.

Sende geri bildirim yapmışsın;

demişsin ama eksik çevrilen yer neresi söylememişsin. Nasıl düzeltelim şimdi biz eksik yeri?

Demişsinki;

Evet buna bende eminim, ama öyle ChatGPT'ye ver çevirsin demekle olmuyor, yani içinde 30-40 bin satır olan bir oyunu çevirmenin en az kaba maliyeti 15-20 dolar arası. Kısaca ChatGPT dediğimiz şey bu kadar satır olan bir dosyayı bedava çevirmiyor.
Eğer çevrilmesi konusunda destekçi olmak isterseniz çevirisini yeniden yaparım. Desteklerinizi bekleriz.
Hocam cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu arada yorumumu biraz kabaca yaptığımı farkettim, her ne kadar çeviri kötü olsa da sonuçta bir emek var, o yüzden kaba yorum için kusura bakmayın.

Geri bildirim yapılmaması konusuna gelirsek bence insanlar çok fazla hata gördüğü için geri bildirimde bulunmamış olabilir, çünkü çeviride çok fazla hata görünce (neredeyse her 3-4 cümlede 1 hata var) insanlar hepsini bildiremeyeceğinden vazgeçiyorlar,. Şahsen ben bu yüzden geri bildirimde bulunmadım. Sadece belli başlı birkaç yerde hatalar olsa kolayca raporlarım ama çok fazla yerde hata var, nereyi raporlacan ki :)

Bu arada ChatGPT konusuna da gelirsek, sanırım ChatGPT'ye illa tüm 30bin satırı verip yaptırmanıza gerek yok, parça parça vererek de yaptırtabilirsiniz diye düşünüyorum.

Narayanna

Yönetici
Destekçi Üye
Hocam cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu arada yorumumu biraz kabaca yaptığımı farkettim, her ne kadar çeviri kötü olsa da sonuçta bir emek var, o yüzden kaba yorum için kusura bakmayın.

Geri bildirim yapılmaması konusuna gelirsek bence insanlar çok fazla hata gördüğü için geri bildirimde bulunmamış olabilir, çünkü çeviride çok fazla hata görünce (neredeyse her 3-4 cümlede 1 hata var) insanlar hepsini bildiremeyeceğinden vazgeçiyorlar,. Şahsen ben bu yüzden geri bildirimde bulunmadım. Sadece belli başlı birkaç yerde hatalar olsa kolayca raporlarım ama çok fazla yerde hata var, nereyi raporlacan ki :)

Bu arada ChatGPT konusuna da gelirsek, sanırım ChatGPT'ye illa tüm 30bin satırı verip yaptırmanıza gerek yok, parça parça vererek de yaptırtabilirsiniz diye düşünüyorum.

Sadece ''eksik kalmış'' dediğin ve göze çok batan yerleri de paylaşabilirsin mesela. O da yeter bize.
Zaten bu oyunda alt yazıların bizim için çok büyük bir önemi yok, çünkü hikaye bazlı bir oyun değil.
Bizim için önemli olan oyunda yapacağımız görevleri, arayüz ve gerekli eylemleri bilmek. İşte buraları bildirseniz yeter.

ChatGPT konusuna gelirsek; burada kimsenin oturup 30-40 bin satırı, 20-30 satır satır yapıştırıp çeviri yaptıracak kadar zamanı yok maalesef :)
Ayrıca zaten en fazla yarım saat sonra ücretsiz ChatGPT kullanımın biter, yani o da sınırsız değil.
Bu senin dediğin anca yukarıda anlattığım gibi olur; ChatGPT veya benzeri bir siteme parayı veren düdüğü çalar.

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri