@dekasilloÇeviri çok kötüymüş, cümleler çok saçma ve anlaşılmıyor. Bazı kısımlarda da cümleler eksik çevrilmiş.
ChatGPT'ye dahi verseniz 10 kat daha iyi çevirir eminim. Bence yeniden düzenlenmesi gerekiyor
Ama kimse geri bildirimde bulunup pek katkı sağlamadı, en fazla 3-5 kişiyi geçmez. Kimse geri bildirim yapmazsa bizde yamayı düzeltemeyiz.''Her ne kadar çeviri için Düzenleme ve Test yapmış olsak da, bu oyun bir strateji oyunu ve her yeri bir anda görmek ve keşfetmek mümkün değil.
Sizin de geri bildirimleriniz ile Hatalı ve Eksik yerler zamanla giderilip daha iyi hale gelecek.''
demişsin ama eksik çevrilen yer neresi söylememişsin. Nasıl düzeltelim şimdi biz eksik yeri?Bazı kısımlarda da cümleler eksik çevrilmiş
Evet buna bende eminim, ama öyle ChatGPT'ye ver çevirsin demekle olmuyor, yani içinde 30-40 bin satır olan bir oyunu çevirmenin en az kaba maliyeti 15-20 dolar arası. Kısaca ChatGPT dediğimiz şey bu kadar satır olan bir dosyayı bedava çevirmiyor.ChatGPT'ye dahi verseniz 10 kat daha iyi çevirir eminim.
Hocam cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu arada yorumumu biraz kabaca yaptığımı farkettim, her ne kadar çeviri kötü olsa da sonuçta bir emek var, o yüzden kaba yorum için kusura bakmayın.@dekasillo
Bu çeviri zamanında deepl ile yapıldı elle düzeltebildiğimiz kadarda düzelttik.
Konuda yazdığım gibi.
Ama kimse geri bildirimde bulunup pek katkı sağlamadı, en fazla 3-5 kişiyi geçmez. Kimse geri bildirim yapmazsa bizde yamayı düzeltemeyiz.
Sende geri bildirim yapmışsın;
demişsin ama eksik çevrilen yer neresi söylememişsin. Nasıl düzeltelim şimdi biz eksik yeri?
Demişsinki;
Evet buna bende eminim, ama öyle ChatGPT'ye ver çevirsin demekle olmuyor, yani içinde 30-40 bin satır olan bir oyunu çevirmenin en az kaba maliyeti 15-20 dolar arası. Kısaca ChatGPT dediğimiz şey bu kadar satır olan bir dosyayı bedava çevirmiyor.
Eğer çevrilmesi konusunda destekçi olmak isterseniz çevirisini yeniden yaparım. Desteklerinizi bekleriz.
Hocam cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu arada yorumumu biraz kabaca yaptığımı farkettim, her ne kadar çeviri kötü olsa da sonuçta bir emek var, o yüzden kaba yorum için kusura bakmayın.
Geri bildirim yapılmaması konusuna gelirsek bence insanlar çok fazla hata gördüğü için geri bildirimde bulunmamış olabilir, çünkü çeviride çok fazla hata görünce (neredeyse her 3-4 cümlede 1 hata var) insanlar hepsini bildiremeyeceğinden vazgeçiyorlar,. Şahsen ben bu yüzden geri bildirimde bulunmadım. Sadece belli başlı birkaç yerde hatalar olsa kolayca raporlarım ama çok fazla yerde hata var, nereyi raporlacan ki
Bu arada ChatGPT konusuna da gelirsek, sanırım ChatGPT'ye illa tüm 30bin satırı verip yaptırmanıza gerek yok, parça parça vererek de yaptırtabilirsiniz diye düşünüyorum.