script_en.p3a dosyasında olduğunu düşünüyorum oyunun hikayesinin anlatımı falan başta multi language klasöründedir diye düşünüyordum ancak orada sadece oyunun ayarları ve menüsün çevirisi var orayı çevirdim zaten Türkçeye ancak hikaye içeriğini bulamadım bir türlüBir SS at Oyun Dizine bakıp Oyun Motoru ve yapısını anımsamak lazım
ingilizce den çevirmeyi deneyin yama public ise indirip dosyaları öğrene bilirsinizacaba şifrelimi korumalı mı dosyalar falan diye düşündüm başta ama o düşünceyi sildim kafamdan çünkü oyunu japoncadan ingilizceye çevirip paylaşan insanlar var patch yayınlayanlar bunlar çevirebiliyorsa yani çeviri mümkün demek ki
dosyaya nasıl erişeceğimi öğrenmek istiyorum zaten açamıyorum neyle açıcam bir yöntemi var mı onu öğrenmek istiyorum ingilizce yamaların hepsi işi bitirmiş büyük ihtimalle ayırmışlar dosyaları sonra çeviri bitince birleştirmişler tekraringilizce den çevirmeyi deneyin yama public ise indirip dosyaları öğrene bilirsiniz
dosyaya nasıl erişeceğimi öğrenmek istiyorum zaten açamıyorum neyle açıcam bir yöntemi var mı onu öğrenmek istiyorum ingilizce yamaların hepsi işi bitirmiş büyük ihtimalle ayırmışlar dosyaları sonra çeviri bitince birleştirmişler tekrar
buldum kurulu dizinde varmış ama açıyorum bir şey çıkmıyor meydana cmd üzerinden bir şey yapılması gerekiyor diye denedim gene olmadı cmd komutu anlamıyor bir türlüZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bak burada yazıyor her oyunla p3a_tool.exe veriliyormuş oyun modlaya bilmek vs için p3a bir tür arşiv dosyasıdır ve bu dosya içeriğini bu araçla açarak duzenleyebiliyormuşsun
p3a_tool.exe ve birde script_en.p3a bir zip yapıp upload edermisiniz?
p3a_tool.exe extract script_en.p3a -o
p3a_tool.exe archive script_en_TRYAMA.p3a script_en table_en --comp=zstd
çok teşekkür ederim yardımların için çeviri ne kadar sürer emin değilim bir ingilizcem öyle aman aman sayılmaz ancak bir arkadaştan yardım alacağım çevirirken oda destek sağlayacak bir sorun yaşarsam tekrar bu konu üzerinden yazarım da çoğu şeyi açıklamışsın zaten adımlarını takip ettiğim sürece sorun çıkacağını sanmıyorumOyunu Geçekten Türkçeye çevirmek isliyorsan Ek deki Dosyayı indir Bilgisayarına Python3 yükle setup da Path ortam değişkenlerini atamasına izin veri işaretle ve ekte verdiğim zip den indirdiğin dosyaları çıkart Gerekli_YazılımalrıKur.bat olanı çalıştır ardından daha önceden çıkarttığın p3a arşivinden table_en klasörünü bu ekteki çıkardığın dizine taşı ve xml_yap.bat yazanı çalıştır ve table_en içerisindeki xml dosyalarını metin editörü ile Türkçeleştirin çeviri bitince de tbl_yap.bat olanı çalıştır ve tabel_en içerisindeki xml dosyalarını sil ve table_en klasörünü script_en klasörünün yanına atın artık p3a_tool.exe ile tekrar daha önce verdiğim paketle.bat dosyası ile paketleyin ve test edin
Ekli dosyayı görüntüle 9822Ekli dosyayı görüntüle 9821
Bitiremeceksen halledelim.çok teşekkür ederim yardımların için çeviri ne kadar sürer emin değilim bir ingilizcem öyle aman aman sayılmaz ancak bir arkadaştan yardım alacağım çevirirken oda destek sağlayacak bir sorun yaşarsam tekrar bu konu üzerinden yazarım da çoğu şeyi açıklamışsın zaten adımlarını takip ettiğim sürece sorun çıkacağını sanmıyorum