09:05:00

Metaphor: ReFantazio Türkçe yama istek

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

meth

Çaylak
Persona 5 yaması bittikten sonra metaphor refantazio türkçe yamasına başlanırsa çok güzel olur.

ELECTRO_12341

Çırak
persona 5 yaması bu karadar uzun sürüyor bide bu oyunun çeviriside o kadar uzun sürerse oyuna olan hype çok düşer biliyorum çeviriyi yapmakta kolay değil ama umarım bu yama için bizi fazla bekletmezsiniz tekrar ellerinize sağlık çevirmen arkadaşların

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
persona 5 yaması bu karadar uzun sürüyor bide bu oyunun çeviriside o kadar uzun sürerse oyuna olan hype çok düşer biliyorum çeviriyi yapmakta kolay değil ama umarım bu yama için bizi fazla bekletmezsiniz tekrar ellerinize sağlık çevirmen arkadaşların
Emin ol böyle yapıyorsun bu ne nerde kaldı ! kısa sürede yapıyorsun nasıl çeviri bu diyorlar.

ELECTRO_12341

Çırak
Eminim öyle insanlar da vardır işiniz kolay değil,sizde madem yapıyoruz hakkıyla yapalım tarihte izimiz kalsın diyorsunuz😆 çok iyi anlıyorum sizi kolaylıklar çeviriler kralı

eser.kadirr

Kalfa
Emin ol böyle yapıyorsun bu ne nerde kaldı ! kısa sürede yapıyorsun nasıl çeviri bu diyorlar.
Kötü olunca pek oynanmıyor, oyundan soğutabiliyor. İyi olsun da isterse kaç ay bekletsin benim için sorun olmaz, elinize sağlık. Birde ash of gods serisi, banner saga serisi oyunlara da güzel türkçe yama gelse tadından yenmezdi.

ELECTRO_12341

Çırak
Tabiki gözükmüyor persona yaması bile gecikti kusura bakmayın ama makine çeviri bile olsa önce buna el atılmalıydı sonrasında eğer talep varsa normal çeviri gelebilirdi sevgili çevirmenimiz Pikachu malesef hasta yani yardım edecek bir ekip üyesi yokmu acaba,meraktan soruyom adam hastayken çevirideki sorunlarla ilgilenmez normalde de (biraz yavaş gibi 🥲) biraz yardım edersek birbirinize bu yama olsun makine çeviri şeklinde çıkarın erkenden olmadı sonra normal çeviri şeklinde yaparsınız

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Tabiki gözükmüyor persona yaması bile gecikti kusura bakmayın ama makine çeviri bile olsa önce buna el atılmalıydı sonrasında eğer talep varsa normal çeviri gelebilirdi sevgili çevirmenimiz Pikachu malesef hasta yani yardım edecek bir ekip üyesi yokmu acaba,meraktan soruyom adam hastayken çevirideki sorunlarla ilgilenmez normalde de (biraz yavaş gibi 🥲) biraz yardım edersek birbirinize bu yama olsun makine çeviri şeklinde çıkarın erkenden olmadı sonra normal çeviri şeklinde yaparsınız
Dostum ekipten biri bir oyuna talip olur yamayı alır yardım alır almaz durumuna göre vakti geldiğinde salar.Bu yama çevirinin içine sindigi zaman yayinlanir.Bize düşen beklemektir.Bu oyuncunun aleyhine değil lehine olan bir durumdur.

hasanuzzy

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Birisi yaptı, başka bir yerde Metaphor REFantazio yamasını ama çok sorunlu. Devamlı oyundan atıyor. Sizden sorunsuz bir yama gelecekse onu beklemek niyetindeyim.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri