09:05:00

Person 5 Strikers Türkçe Yama İstek.

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

sanstr

Çırak
persona 3 reload bu gün kırıldı korsan oynaya bilirsin ama bu türkçe yama daha olmadı lütfen en azından zaman yada yüzde verin ya

syntaxwarrior

Çırak
ne kadar sürer acaba
yarına. Sadece ana diyaloglar, anime alt yazıları vs yani oyunun aslında tamamı türkçe olacak şeklilde yayımlayacağım. oyun içi ve arayüz türkçeleştirme işi zor ve zahmetli o yüzden o da bi kaç günü bulabilir. çünkü dokuları yeniden çizdiricem sonra yerlerine yerleştirip bi de test edicem falan uğraş dur

sanstr

Çırak
yarına. Sadece ana diyaloglar, anime alt yazıları vs yani oyunun aslında tamamı türkçe olacak şeklilde yayımlayacağım. oyun içi ve arayüz türkçeleştirme işi zor ve zahmetli o yüzden o da bi kaç günü bulabilir. çünkü dokuları yeniden çizdiricem sonra yerlerine yerleştirip bi de test edicem falan uğraş dur
anladım tam yama yapmak zordur sana güveniyorum daha önce söylediler ama ses seda yok umarım sen öyle yapmazsın

syntaxwarrior

Çırak
anladım tam yama yapmak zordur sana güveniyorum daha önce söylediler ama ses seda yok umarım sen öyle yapmazsın
yok hayır çeviri bitti bile. arayüz dokuları da türkçeleştirildi. Bugün atıcam çeviriyi, konuyu takip et. Öyle büyük bi oyun değilmiş sandığım kadar neden şimdiye kadar çıkarılmamış bilmiyorum.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri