Persona 4 Golden Türkçe Yama Çalışması

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

quantumpunch

Çırak
Arkadaşlar yama devam ediyor. Güncellemeyi ana hikayenin çevirisi bittikten sonra yaparım diye düşünmüştüm ama vize, final, proje derken yama düşündüğümden yavaş bir şekilde ilerliyor. Sizleri de meraklandırdım, kusura bakmayın.

Anime ara sahneleri, arayüz ve dokuların çevirisi tamamlandı.

Ana hikayenin ortalarına kadar gelebildim. İngilizce çevirideki ad-soyad ve saygı ekleri çorba olduğundan dolayı Japonca dublaja göre bunları düzelterek ilerliyorum. Ana hikaye bittikten sonra geriye sosyal bağlar ve npc diyalogları kalıyor.

Şu anlık durum böyle arkadaşlar. Yama her türlü bu yaz çıkacak. En kötü ihtimalle sadece ana hikayesi çevrilmiş halde çıkar ama çıkar yani.

KingDiyar

Çırak
Kolay gelsin, insanlar yamanın terk edilmediğini veya kandırılmadıklarını bilmek için en azından ay da 1 çeviri yüzdesinin güncellenmesinin veya bu şekilde bilgilendirilmek istiyor, saygılar 😅.

Bayers

Çaylak
Arkadaşlar yama devam ediyor. Güncellemeyi ana hikayenin çevirisi bittikten sonra yaparım diye düşünmüştüm ama vize, final, proje derken yama düşündüğümden yavaş bir şekilde ilerliyor. Sizleri de meraklandırdım, kusura bakmayın.

Anime ara sahneleri, arayüz ve dokuların çevirisi tamamlandı.

Ana hikayenin ortalarına kadar gelebildim. İngilizce çevirideki ad-soyad ve saygı ekleri çorba olduğundan dolayı Japonca dublaja göre bunları düzelterek ilerliyorum. Ana hikaye bittikten sonra geriye sosyal bağlar ve npc diyalogları kalıyor.

Şu anlık durum böyle arkadaşlar. Yama her türlü bu yaz çıkacak. En kötü ihtimalle sadece ana hikayesi çevrilmiş halde çıkar ama çıkar yani.
Tamamen çevrilmiş çıksın ne kadar sürerse sürsün sorun olmaz JOKER

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri