09:05:00

Persona 4 Golden Türkçe Yama Çalışması

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

Rexan7z

Çırak
Yorumlar son zamanlarda çöp daha önce bu tarz oyun çevirilerinde bulunan insanlar sadece anlar bu çeviri yükünü. Kimse duyurdu diye yapmak zorunda değil kimse arkadaşa para vermedi hiç bir zorunluluğu yok ümitlenip ağlayanlar hiç ümitlenmeseymiş duyurulan tüm yamalar çıkmıyor ör:Kingdom hearts. Hayattaki tek derdiniz p4g türkçe oynamak gibi yorumda atıp tutmuşsunuz. çevireni salın isterse çıkarır isterse dosyayı geri dönüşüme sürükleyip üzerine bi bardak su içer.

GTX1080

Çırak
Merhabalar burda görmüşken sormak istedim, bu siteden daha önceden persona 5 strikers almak istemiştim ancak emin olamamistim, biraz arastirdiğimda kart harcamaları, kod almama tarzı sorunları yaşayanları gördüm. Sizin bir bilginiz var mı ya da hiç sorun yaşadınız mı acaba? Kartı girmek ne kadar güvenli. Şimdiden teşekkür ederimm
Merhaba. Site güvenilir. Aldığınız satıcıya ve key bölgesine dikkat ederseniz sorun yaşamazsınız. Ben birçok oyun aldım ve sorun yaşamadım. Uzun zamandır kütüphanemde duruyor. Sorun yaşarsanız site yardımcı olacaktır.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri