Persona 4 Golden Türkçe Yama Çalışması

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Hocam eline emeğine sağlık switch portu için bir ara üşenmezsem emulatör kurup bakarım demiştin switch'e port edicek misin?

Denedim oldu hocam. Dosya sistemleri birebir aynı olduğundan port etmesi de baya kolay olacak.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-06-02 130901.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-02 130901.png
    234 KB · Görüntüleme: 105
  • Ekran görüntüsü 2025-06-02 130938.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-02 130938.png
    338.6 KB · Görüntüleme: 86

Pikachu24

Çırak
Ama daha gelmesine çok var gibi sahnelere bakarsan kenar yumuşatma filan baya az duruyor mesela bisikletin jantına bak çokgen gibi duruyor yada elektrik kablolarının sonuna doğru bak kırılıyormuş gibi duruyor büyük ihtimalle sızıntılar oyunun geliştiridiğiyle ilgili bayağı bir olduğu için bir tanıtalım dediler. Bence bu oyunun gelmesine en az bir 6-7 ay var bence ve bakalım Atlus Türkçe mi yapacak orası nasip. Sonuçta son metaphor Türkçe gelmedi.

UmuTese4

Çaylak
Ama daha gelmesine çok var gibi sahnelere bakarsan kenar yumuşatma filan baya az duruyor mesela bisikletin jantına bak çokgen gibi duruyor yada elektrik kablolarının sonuna doğru bak kırılıyormuş gibi duruyor büyük ihtimalle sızıntılar oyunun geliştiridiğiyle ilgili bayağı bir olduğu için bir tanıtalım dediler. Bence bu oyunun gelmesine en az bir 6-7 ay var bence ve bakalım Atlus Türkçe mi yapacak orası nasip. Sonuçta son metaphor Türkçe gelmedi.
persona 3 reload xbox sunumundan 8 ay sonra çıktı ve reload daha tamam gözüken bir oyundu daha geliştirmenin bence çok başındalar bence en az 2 senesi var.

Pikachu24

Çırak
persona 3 reload xbox sunumundan 8 ay sonra çıktı ve reload daha tamam gözüken bir oyundu daha geliştirmenin bence çok başındalar bence en az 2 senesi var.
Hocam sizde haklısınız ben P3 reload'dan kazandıkları tecrübeyle daha hızlı bitirirler diye düşünmüştüm. Büyük ihtimal Türkçe gelmeyeciği için keşke P4 revival yerine Persona 6 yapsalardı.

Persona 4 revival Türkçe çıkmasa bile türkçe yama gelir mi hocam (biliyorum biraz erken ama kusura bakmayın)
p5 tactica türkçe çıktı, smt5v türkçe çıktı, p3r yine türkçe çıktı. Bir tek türkçe çıkmayan Metaphor'du ama onun sebebi de büyük ihtimalle uzun süredir geliştiriliyor olmasıydı. O yüzden p4r Türkçe çıkar gözüyle bakıyorum.

Ha oldu oyun Türkçe çıkmadı o zaman da türkçe yamaya tek başıma girişmem hocam. Ama yine de smt5v gibi bir oyun Türkçe çıkıyorsa p4r hayli hayli çıkar. O yüzden umutsuzluğa düşmemek lazım

Linkhyrule

Çaylak
p5 tactica türkçe çıktı, smt5v türkçe çıktı, p3r yine türkçe çıktı. Bir tek türkçe çıkmayan Metaphor'du ama onun sebebi de büyük ihtimalle uzun süredir geliştiriliyor olmasıydı. O yüzden p4r Türkçe çıkar gözüyle bakıyorum.

Ha oldu oyun Türkçe çıkmadı o zaman da türkçe yamaya tek başıma girişmem hocam. Ama yine de smt5v gibi bir oyun Türkçe çıkıyorsa p4r hayli hayli çıkar. O yüzden umutsuzluğa düşmemek lazım
Hocam şimdi projeyi bıraktınız mı yoksa devam mı edeceksin?

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri