09:05:00

Persona 4 Golden Türkçe Yama Çalışması

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

NarukiT

Çaylak
Hocam switch portu bittiyse size zahmet paylaşabilirmisiniz uzun zamandır bekliyorum :D

Severuss

Çaylak
Çok uzun bir bekleyişti ama galiba yakında sonuna geliyoruz. Konu altında heyecanımızı paylaştığımız, fikir ayrılıkları yaşadığımız arkadaşlara buradan selam olsun. Biraz duygusallaşmış olabilirim zira ben hayatımda hiçbir şeyi bu yamayı beklediğim kadar beklemedim...

neosoviet

Çaylak
Gönderiyi düzenliyorum gelmiş. Uzun bir bekleyişin ardından geliyor sonunda. Bu süreçte Person 3 Reload'ı ve Persona 5 Royal'i ikişer defa bitirdim. Bunlar dışında sayamadığım kadar çok oyun bitirdim. Tüm bunlara ek olarak kurumsal bir yerde, iyi bir pozisyonda işe başladım. En başta çevirmenimiz Quantumpunch olmak üzere herkese sevgi ve saygılarımı sunarım. Keyifli oyunlar, iyi forumlar.

Jedikesen

Çaylak
Çok uzun bir bekleyişti ama galiba yakında sonuna geliyoruz. Konu altında heyecanımızı paylaştığımız, fikir ayrılıkları yaşadığımız arkadaşlara buradan selam olsun. Biraz duygusallaşmış olabilirim zira ben hayatımda hiçbir şeyi bu yamayı beklediğim kadar beklemedim...
Bende valla yama çıkana kadar Dünya da olmaz dediğim her şey oldu.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri