quantumpunch
Usta
Aşırı yavaş açılma sorununu çözen bir güncelleme paylaştım. Hâlihazırda kuran arkadaşlar tekrardan modu indirebilirsiniz.
Oynanış videosu çekerken ilk başarımı kazanmıştım. O yüzden başarımları etkilediğini sanmıyorum.Öncelikle eline sağlık, acaba yama steam başarıları etkiliyor mu?
Oynayacak büyük bir kesim adına mutlu oldum. Eline emeğine sağlık hocam. İyi bir tatil vermişsindir artık üstünden ağır yükü attığına göre. Eski mesajları tekrarlamama gerek yok zaten o yüzden onları es geçip emeğin için teşekkür etmek istiyorum. Eleştirilere karşı açık olduğun ve onları görmezden gelmeyip kabul ederek yine açıklamanda buna iyi biçimde değindiğin için sağ olasın.
Revival sence Golden'ın kalitesine yaklaşır mı yoksa 3 Reload'da olduğu gibi içerik çıkarılan ve yapıca içeriğin tekrara binip sıktığı bir kalitede mi olur? 3 Reload'da 132 saatim var ve Tartarus kısımları beni gerçekten sıkmıştı. Hem düşman tipleri tekrar ediyordu hem harita bomboş koridorda koşmaktan ibaretti o yüzden hikaye olarak tatmin olsam da teknik yönden biraz sıkılmıştım. 5 Royal oynamadım çünkü kronolojik oynama takıntım var diye 4'ü bekliyordum ki şimdi önümde Golden ya da Revival seçeneği var (Bakanlık bir ara tatili gündeme getirdiği için 15 tatilin telafisi olarak 1 haftalık boşlukta oynayacak zaman bulabiliyorum) ama Golden es geçilip Revival oynanır mı ya da ikisini de oynayabilir miyiz merak ettim. Herkese yamayla birlikte oyunda iyi eğlenceler diliyorum.
Korsan sürümdeki dosya yapısının baştan aşağı farklı olması sebebiyle maalesef ki çalışmıyor.Oyun korsan sürümde çalışıyor mu? Deneyen var mıdır?
Edit: Korsan sürümü çalışmıyor maalesef. İngilizce olarak başlatılıyor veya hata verebiliyor.