09:05:00

Persona 4 Golden Türkçe Yama [Tamamlandı]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 3, Üyeler: 1, Misafirler: 2)

Adelpha

Çırak
Oynayacak büyük bir kesim adına mutlu oldum. Eline emeğine sağlık hocam. İyi bir tatil vermişsindir artık üstünden ağır yükü attığına göre. Eski mesajları tekrarlamama gerek yok zaten o yüzden onları es geçip emeğin için teşekkür etmek istiyorum. Eleştirilere karşı açık olduğun ve onları görmezden gelmeyip kabul ederek yine açıklamanda buna iyi biçimde değindiğin için sağ olasın.

Revival sence Golden'ın kalitesine yaklaşır mı yoksa 3 Reload'da olduğu gibi içerik çıkarılan ve yapıca içeriğin tekrara binip sıktığı bir kalitede mi olur? 3 Reload'da 132 saatim var ve Tartarus kısımları beni gerçekten sıkmıştı. Hem düşman tipleri tekrar ediyordu hem harita bomboş koridorda koşmaktan ibaretti o yüzden hikaye olarak tatmin olsam da teknik yönden biraz sıkılmıştım. 5 Royal oynamadım çünkü kronolojik oynama takıntım var diye 4'ü bekliyordum ki şimdi önümde Golden ya da Revival seçeneği var (Bakanlık bir ara tatili gündeme getirdiği için 15 tatilin telafisi olarak 1 haftalık boşlukta oynayacak zaman bulabiliyorum) ama Golden es geçilip Revival oynanır mı ya da ikisini de oynayabilir miyiz merak ettim. Herkese yamayla birlikte oyunda iyi eğlenceler diliyorum.

wellof333

Çırak
Oyun korsan sürümde çalışıyor mu? Deneyen var mıdır?
Edit: Korsan sürümü çalışmıyor maalesef. İngilizce olarak başlatılıyor veya hata verebiliyor.

Son düzenleme:

yami

Çırak
Elinize sağlık dediğiniz gibi yaptım oyun çalıştı. Birkaç yerde çevrilmemiş yerler gördüm ama genel olarak çok iyi bir yama, teşekkür ederim.

Oynayacak büyük bir kesim adına mutlu oldum. Eline emeğine sağlık hocam. İyi bir tatil vermişsindir artık üstünden ağır yükü attığına göre. Eski mesajları tekrarlamama gerek yok zaten o yüzden onları es geçip emeğin için teşekkür etmek istiyorum. Eleştirilere karşı açık olduğun ve onları görmezden gelmeyip kabul ederek yine açıklamanda buna iyi biçimde değindiğin için sağ olasın.

Revival sence Golden'ın kalitesine yaklaşır mı yoksa 3 Reload'da olduğu gibi içerik çıkarılan ve yapıca içeriğin tekrara binip sıktığı bir kalitede mi olur? 3 Reload'da 132 saatim var ve Tartarus kısımları beni gerçekten sıkmıştı. Hem düşman tipleri tekrar ediyordu hem harita bomboş koridorda koşmaktan ibaretti o yüzden hikaye olarak tatmin olsam da teknik yönden biraz sıkılmıştım. 5 Royal oynamadım çünkü kronolojik oynama takıntım var diye 4'ü bekliyordum ki şimdi önümde Golden ya da Revival seçeneği var (Bakanlık bir ara tatili gündeme getirdiği için 15 tatilin telafisi olarak 1 haftalık boşlukta oynayacak zaman bulabiliyorum) ama Golden es geçilip Revival oynanır mı ya da ikisini de oynayabilir miyiz merak ettim. Herkese yamayla birlikte oyunda iyi eğlenceler diliyorum.

Ben Revival'ın enfes olacağına inanıyorum. Reload'dan gerekli dersleri çıkarıp Revival'ı olması gerektiği gibi yapacaklardır.

Persona 3'ün Answer kısmı ana oyunun sonuna ek bir kısımken Golden ise tüm oyuna yedirilmiş bir içerik. Persona 5'in Royal mantığıyla aynı. O yüzden Reload'da olduğu gibi ek dlc yapıp satabilecekleri bir şey bence ortada yok.

İçerik çıkarma konusuna gelirse Persona 4te femc diye bir şey olmadığından hiçbir şeycik olmaz diye düşünüyorum. Hatta fanların Persona 4 animesinden çok sevdiği ve oyunda da ismi geçen bir karakteri sosyal bağ olarak bile ekleyebilirler bence.

Tartarus olayıysa bir şekilde çözüme kavuşuyor, spo vermeyeyim.

Sonuca gelirsek Persona 4 Golden oynayanı pişman edecek bir oyun kesinlikle değil. P3 Portable'dan çok daha yeni ve güncel bir oyun. Oynarken 20 yıllık bir oyunu oynuyormuş gibi hissetmedim ben. Golden'ın kardeşi Portable ise çok daha eski hissettiren hantal bir oyun gibi duruyor bence.

Ancak gidip P3 Reload yerine Portable oynasam seriyi bu kadar sevmezdim.

Sonucun sonucu: P4Golden üzmez. Remake'in de tadından yenmez. P4Golden da oynanır Remake de oynanır. Hatta P4Golden'ın açılışının açıklamasının "oyunun tekrar tekrar oynanabilirliğini gösterir" diye bir şey yazıyor.

Son düzenleme:
Oyun korsan sürümde çalışıyor mu? Deneyen var mıdır?
Edit: Korsan sürümü çalışmıyor maalesef. İngilizce olarak başlatılıyor veya hata verebiliyor.
Korsan sürümdeki dosya yapısının baştan aşağı farklı olması sebebiyle maalesef ki çalışmıyor.

Onun yerine yakında çıkacak switch yamasıyla emülatörden oynamayı deneyebilirsiniz.

haktug

Çırak
Korsan sürümdeki dosya yapısının baştan aşağı farklı olması sebebiyle maalesef ki çalışmıyor.

Onun yerine yakında çıkacak switch yamasıyla emülatörden oynamayı deneyebilirsiniz.
Switch yamasını bekliyoruz hocam
231305.jpg

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri