-
Öne çıkan konu
Bütün bulmaca cevaplarını paylaşabilir misiniz? Bir metin belgesinde vb paylaşıp upload edebilirseniz eğer teşekkürler şimdiden.Mayıs Hüznü
Bütün bulmaca cevaplarını paylaşabilir misiniz? Bir metin belgesinde vb paylaşıp upload edebilirseniz eğer teşekkürler şimdiden.Mayıs Hüznü
Dosyalar temiz, totalvirüs'den taratabilirsin.gamepass versiyonunda virüs buldu pc
microsoft storedan alınıyorOyun gamepass de mevcut mu yoksa microsoft store'dan mı alıyor millet gamepass sürümü o mu ? Şimdi baktımda gamepass de persona 3 reload var sadece
content üzerine kuracaksınGamepass için "Content" klasörüne mi kuracağız yoksa ana klasöre mi? Tam açık değil. Teşekkürler
Steam versiyonuna sahipsin anlaşılan, gamepass sürümünü kurmaya çalışıyorsun.V22 sürümü kurulumunda hata veriyoZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hocam ben bu işleri pek bilmiyorum, yama güncellendiğinde indirdiğim yamada güncellenmiş oluyor mu yoksa silip yeni güncellenmiş versiyonunu mu indirmem gerekiyor? (microsoft storedan oynuyorum)Steam versiyonuna sahipsin anlaşılan, gamepass sürümünü kurmaya çalışıyorsun.
Steam versiyonunu indirmiştim linkteki kurulum dosyası karışmış sanırımSteam versiyonuna sahipsin anlaşılan, gamepass sürümünü kurmaya çalışıyorsun.