Persona 5 Royal /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Steam versiyonunu indirmiştim linkteki kurulum dosyası karışmış sanırım Ekli dosyayı görüntüle 10660
Hmm, birazdan tekrar güncelleme yaparım. Sanırsam yükleme yaparken hata yapmışım. Kusuruma bakmayın.
hocam ben bu işleri

hocam ben bu işleri pek bilmiyorum, yama güncellendiğinde indirdiğim yamada güncellenmiş oluyor mu yoksa silip yeni güncellenmiş versiyonunu mu indirmem gerekiyor? (microsoft storedan oynuyorum)
Gerek yok, sanki sıfırdan kuruyormuş gibi kur.
Yamanın Yüzde yüz olması için ne kadar zaman kaldı Pikachu hocam cevaplarsan sevinirim
Depremden sonra pek ilgilenemedim, 2-3 saat test edebildim. İşlerimden dolayı çok yoğunum.
Son saraya kadar sorunsuz yama. Bu kısmı bitirdikten sonra hızlıca dokulara girişeceğim.

1 yılı aşkın süre beklenildi bu uzun bekleyiş sırasında sabırsız bir tutumla uğruna ban yiyenler oldu yorumlarda tartışıp birbirini yiyenler oldu her gün kontrol edip kendini yiyenler oldu enteresan bir süreçti gerçekten bir çok içerik üreticisi tekrar oyun hakkında içerik çekti bir çok sitede bahsedildi belki sayılar bu büyük emeğin karşılığını veremeyebilir ancak bu oyunun hitap ettiği genele kıyasla daha küçük kitlesi ile ilgili kesinlikle hayranlık uyandıran bir iş az önce oyunu sayende bitirdim senelerdir oynamak istiyordum çok müteşekkirim tekrar teşekkür ederim kral

Oyunu bitirmiş bulunmaktayım ve tek diyebileceğim şey harcadığım her dakikaya değen bir şaheser olduğu. Tekrardan yamayı yapan Pikachu reise teşekkürlerimi sunmak istiyorum, bu oyunu Türkçe oynama şansını bize verdiğin için minnettarım ve sonraki projelerinde başarılar dilerim.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri