Persona 5 Royal /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

CemilBal

Çaylak
Selamlar hocam öncelikle yama için eline sağlık. 4. Bulmacanın cevabını bulabilen var mı? Bahar melankolosi ve alerjisiyle ilgili denediğim bir şey kalmadı hala bulamadım.

Edit: Mayıs Hüznü imiş arkadaşlar. Bulmaca sorularını yerelleştirme kısmı biraz eksik olmuş gibi duruyor umarım bir sonraki versiyonlarda düzeltilecektir.

Son düzenleme:

efe34

Çaylak
ya kardeşim anlıyorum çeviri işi gerçekten zor iş çevirlerinizide oldukça beğeniyorum ama nintendo ne zaman çıkıcak herkes soruyo en azından üzerinde uğraşıyoruz diyin yada baya uzun bir süre sonra çıkıcak diyin ama en azından bir bilgilendirme yapın nintendo sorularına bakmıyosunuz bile lütfen bilgilendiriniz

YigitShady

Destekçi Üye
ya kardeşim anlıyorum çeviri işi gerçekten zor iş çevirlerinizide oldukça beğeniyorum ama nintendo ne zaman çıkıcak herkes soruyo en azından üzerinde uğraşıyoruz diyin yada baya uzun bir süre sonra çıkıcak diyin ama en azından bir bilgilendirme yapın nintendo sorularına bakmıyosunuz bile lütfen bilgilendiriniz
Bunu yazacağına bir sayfa geri gidip okumaya tenezzül etsen, adamın cevap verdiğini göreceksin. Her switch sorana cevap verecek hali yok.
An itibariyle 2200 saatlik Persona 5 Royal serüvenimi bitirdim. (Şükür sonunda)

2-3 gün biraz dinleneceğim. Sonra ilk işim switch portu olacak, daha sonra da dokulara girişeceğim.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Kaç defa yazdım hiç mi okumuyorsun yazdıklarımı?
Bu tavırlarınız nintendo'ya yama yapmamamın bir sebebiydi. Böyle devam ederseniz port etmem.

Kaç defa yazdım hiç mi okumuyorsun yazdıklarımı?
Bu tavırlarınız nintendo'ya yama yapmamamın bir sebebiydi. Böyle devam ederseniz port etmem.
Çürük yumurtalar her yerde var maalesef. Portu ben dahil binlerce insan bekliyor. Tüm emekleriniz için teşekkür ederim. :) Türkiye'de bu denli bir yama projesi yapan başka kimse yok. Sizi aşar mı bilmem ama Xenoblade oyunlarına yama gelse güzel olur. Yapay zekayla düzenlenmiş çeviri bile çoğunluğu memnun edecektir. Ayrıca Fire Emblem'in de yaması yapılabilir. Tüm projelerinizde başarılar dilerim.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Çürük yumurtalar her yerde var maalesef. Portu ben dahil binlerce insan bekliyor. Tüm emekleriniz için teşekkür ederim. :) Türkiye'de bu denli bir yama projesi yapan başka kimse yok. Sizi aşar mı bilmem ama Xenoblade oyunlarına yama gelse güzel olur. Yapay zekayla düzenlenmiş çeviri bile çoğunluğu memnun edecektir. Ayrıca Fire Emblem'in de yaması yapılabilir. Tüm projelerinizde başarılar dilerim.
Fire Emblem'in üzerinde çalışıyorum, ama önceliğim nier hitman ve msgv bunlardan sonra çıkartırım.
Xenoblade için bende toolar vardı, dosyaları açmıştım ama sonra sildim. Sanırsam xenoblade definitive edition çıkmış. Konudan çok uzağım, bir ara müsaitlik duruma göre bakarım.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
hocam yamayı nasıl güncelliyoruz yamayı yeniden mi yüklüyoruz
Evet yeniden yüklemenn yeterli.
Yamanın %100 olmasına ne kadar kaldı pikachu hocam.
En son güncelleme yaptıktan sonra bıraktım biraz dinlenmek için. Pazartesi itibari ile devam edeceğim.
Önceliğim switch portu.

Bu arada, site 2 gün önceki yedek verilere döndüğü için, bazı mesajlar kayboldu.
Kimsenin mesajını silmedik kısaca, içinizde şüphe olmasın.

dionovap

Çaylak
Evet yeniden yüklemenn yeterli.

En son güncelleme yaptıktan sonra bıraktım biraz dinlenmek için. Pazartesi itibari ile devam edeceğim.
Önceliğim switch portu.

Bu arada, site 2 gün önceki yedek verilere döndüğü için, bazı mesajlar kayboldu.
Kimsenin mesajını silmedik kısaca, içinizde şüphe olmasın.
hocam kartusada yama atalım sanaldan riskli olur elde pr5 oynamak saral

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri