Persona 5 Royal /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

cetint

Çırak
Oyunu Xbox Store üzerinden satın aldım. Gamepass versiyonunu indirip kurdum ama oyun açılmadı. Sonra dosyaları doğrulama yaptım sıfırdan tekrar indirdim yamayı tekrar kurdum ama yine oyun açılmadı.

Persona 5 Royal ile ilgili daha fazla bilgi için Microsoft Store’a bakın.
The app can't start. Reinstalling should fix it.
0x80073cfc

nekowari

Çaylak
Oyunu Xbox Store üzerinden satın aldım. Gamepass versiyonunu indirip kurdum ama oyun açılmadı. Sonra dosyaları doğrulama yaptım sıfırdan tekrar indirdim yamayı tekrar kurdum ama yine oyun açılmadı.

Persona 5 Royal ile ilgili daha fazla bilgi için Microsoft Store’a bakın.
The app can't start. Reinstalling should fix it.
0x80073cfc
yanlış kurmuş olabilirsin bende xbox storedan aldım ve kullanıyorum şimdiye kadar karşılaştığım tek sıkıntı 4.puzzle ın cevabı oldu sanırsam

cetint

Çırak
Yamayı yüklediğim zaman oyun siliniyor. Klasörleri kalıyor ama yedekten geri yükleme diye bir şey de olmadığı için her seferinden tekrar indirmek zorunda kalıyorum birazdan başka bir belleğe 4. kez indireceğim. Ayrıca yama yükleme ekranı neden 2 tane çıkıyor? bir tanesini kapadığım zaman ikiside kapanıyor.

Videoyu çekerken mouse'u çekmemişim yeni fark ettim. Ekran karardığı zaman uygulama yönetici olarak çalıştırılsın mı diye soruyor. Çift ekran kullandığım için uyarı diğer ekrana geliyor

Dediğim gibi yamayı yüklediğimde oyun silindi klasörleri duruyor videoda klasörlerinin olduğu gözüküyor. 44.8GB yer kaplıyor. Ama uygulamadan silinmiş. Sanırım bu yüzden yama da oyunu görmüyor

nekowari

Çaylak
Yamayı yüklediğim zaman oyun siliniyor. Klasörleri kalıyor ama yedekten geri yükleme diye bir şey de olmadığı için her seferinden tekrar indirmek zorunda kalıyorum birazdan başka bir belleğe 4. kez indireceğim. Ayrıca yama yükleme ekranı neden 2 tane çıkıyor? bir tanesini kapadığım zaman ikiside kapanıyor.

Videoyu çekerken mouse'u çekmemişim yeni fark ettim. Ekran karardığı zaman uygulama yönetici olarak çalıştırılsın mı diye soruyor. Çift ekran kullandığım için uyarı diğer ekrana geliyor

Dediğim gibi yamayı yüklediğimde oyun silindi klasörleri duruyor videoda klasörlerinin olduğu gözüküyor. 44.8GB yer kaplıyor. Ama uygulamadan silinmiş. Sanırım bu yüzden yama da oyunu görmüyor
yanlış gormedi isem kurulum uzantısını oyunun kendi klasoründe acmamışsınız sebebi bu olabilir

cetint

Çırak
Daha detaylı bir video çektim ve bir hata keşfettim. Daha temiz bir video çekmek için iki monitörümden birinini monitörümün bağlantısını kestim. Her şey bir monitörün ekranına gelsin diye. Çalıştığını göstermek adına yamayı kurmadan önce oyunu açtım daha sonra yamayı kurdum ve oyun görüldüğü gibi açılmadı. Kimse de böyle bir sorun olmadığı için kendimde bir sorun olduğunu düşünüyorum bir ara format atacağım. Bulduğum sorunsa şu dediğim gibi videoyu sorunsuz bir şekilde çekmek için bir monitörün kablosunu söktüm ve videoda görüldüğü gibi kurulum ekranından bir tane geldi. Çift ekran kullanırken 2 tane kurulum ekranı geliyordu. Acaba alakası var mı diye 2. monitörün bağlantısını yaptım ve kulum ekranı harbiden 2 tane geldi :D videonun 2:09'uncu dakikasında gösterdim

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri