yanlış kurmuş olabilirsin bende xbox storedan aldım ve kullanıyorum şimdiye kadar karşılaştığım tek sıkıntı 4.puzzle ın cevabı oldu sanırsamOyunu Xbox Store üzerinden satın aldım. Gamepass versiyonunu indirip kurdum ama oyun açılmadı. Sonra dosyaları doğrulama yaptım sıfırdan tekrar indirdim yamayı tekrar kurdum ama yine oyun açılmadı.
Persona 5 Royal ile ilgili daha fazla bilgi için Microsoft Store’a bakın.
The app can't start. Reinstalling should fix it.
0x80073cfc
Eğer pc'den filan oynayacaksan arkadan youtubedan full game video aç takıldığın yerde oraya bak ben öyle yapıyordum ingilizce puzzle oyunlarında.Henüz oyunu oynamaya başlamadım ama bu puzzle'lar için spoiler tagında cevapları bir arkadaşımızın paylaşması mümkün mü?
Tekrar indiriyorum bu sefer yedek alıcam öyle kurucam yamayıyanlış kurmuş olabilirsin bende xbox storedan aldım ve kullanıyorum şimdiye kadar karşılaştığım tek sıkıntı 4.puzzle ın cevabı oldu sanırsam
yanlış gormedi isem kurulum uzantısını oyunun kendi klasoründe acmamışsınız sebebi bu olabilirYamayı yüklediğim zaman oyun siliniyor. Klasörleri kalıyor ama yedekten geri yükleme diye bir şey de olmadığı için her seferinden tekrar indirmek zorunda kalıyorum birazdan başka bir belleğe 4. kez indireceğim. Ayrıca yama yükleme ekranı neden 2 tane çıkıyor? bir tanesini kapadığım zaman ikiside kapanıyor.
Videoyu çekerken mouse'u çekmemişim yeni fark ettim. Ekran karardığı zaman uygulama yönetici olarak çalıştırılsın mı diye soruyor. Çift ekran kullandığım için uyarı diğer ekrana geliyor
Dediğim gibi yamayı yüklediğimde oyun silindi klasörleri duruyor videoda klasörlerinin olduğu gözüküyor. 44.8GB yer kaplıyor. Ama uygulamadan silinmiş. Sanırım bu yüzden yama da oyunu görmüyor