Persona 5 Royal /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

bhasenes

Yönetici
Yönetici
merhaba, öncelikle teşekkür ederim. Oyunun gamepass türkçe versiyonunu kullanmak için bu linkteki versiyonu satın almam yeterli olacak mıdır acaba öğrenebilir miyim?
evet uyumlu.
Türkçe yama kurunca karakterlerin yüzü hareket etmiyor neden?
Hiçbir fikrim yok daha önce böyle bir hata ile hiç karşılaşmadım.
Nintendo Switch Portu :
Nasip olursa pazartesi.
Daha detaylı bir video çektim ve bir hata keşfettim. Daha temiz bir video çekmek için iki monitörümden birinini monitörümün bağlantısını kestim. Her şey bir monitörün ekranına gelsin diye. Çalıştığını göstermek adına yamayı kurmadan önce oyunu açtım daha sonra yamayı kurdum ve oyun görüldüğü gibi açılmadı. Kimse de böyle bir sorun olmadığı için kendimde bir sorun olduğunu düşünüyorum bir ara format atacağım. Bulduğum sorunsa şu dediğim gibi videoyu sorunsuz bir şekilde çekmek için bir monitörün kablosunu söktüm ve videoda görüldüğü gibi kurulum ekranından bir tane geldi. Çift ekran kullanırken 2 tane kurulum ekranı geliyordu. Acaba alakası var mı diye 2. monitörün bağlantısını yaptım ve kulum ekranı harbiden 2 tane geldi :D videonun 2:09'uncu dakikasında gösterdim
Bu hatayı 2. defa görüyorum. Neden olduğu ile ilgili hiçbir fiktim yok. Oyun klasörlerinin içinde TRANSL.DAT xinput1_4.dll dosyalarını silip dene. Büyük ihtimal çalışacaktır. Ama anime sahneleri ve savaş diyalogları İng. olacak.
Acaba exe olarak değilde dosya atarak yamalayacağımız bir versiyonu gelir mi
Dosya olarak da aynı hatayı alırsın.

cetint

Çırak
evet uyumlu.

Hiçbir fikrim yok daha önce böyle bir hata ile hiç karşılaşmadım.

Nasip olursa pazartesi.

Bu hatayı 2. defa görüyorum. Neden olduğu ile ilgili hiçbir fiktim yok. Oyun klasörlerinin içinde TRANSL.DAT xinput1_4.dll dosyalarını silip dene. Büyük ihtimal çalışacaktır. Ama anime sahneleri ve savaş diyalogları İng. olacak.

Dosya olarak da aynı hatayı alırsın.
Bugün format attım oyunu tekrar indirdim ama hata aldım. Söylediğiniz gibi TRANSL.DAT xinput1_4.dll dosyalarını sildim yine açılmadı ama bu sefer sorunun nedenini yazdı. "Persona 5 Rolaye bulunamadığıiçin açılamıyor. Depolama cihazı yok veya bağlantısı kesilmiş olabilir."

Düzenleme
Bütün gün bu boktan sorunla uğraştım sonunda çözdüm. Eğer benim gibi bu sorunla karşılaşan olursa şunu yapsın: Ayarlar> Uygulamalar> Yüklü Uygulamalar'dan Persona 5 Royale bulup yanındaki 3 noktaya tıklayıp "Gelişmiş seçenekler"e girin. Aşağı tarafta "Sıfırla" kısmına inip "Sıfırla" seçeneğiyle sıfırlayın. Sıfırla başlığı altında "Onar" da var o değil Sıfırla olacak. Bunu yaptıktan sonra oyun açıldı

aaa.jpg

Son düzenleme:
O gece sinnerclown ceviride ışıklar sabaha kadar yanmıstı… saka bi yana yks öncesi en büyük motivasyonlarımdan biri bu yamanın nintendoya cıkacak olmasıydi . Ne kadar tesekkur etsek az

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri