09:05:00

Persona 5 Royal /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 3, Üyeler: 0, Misafirler: 3)

rip_per

Çaylak
Hocam oyun bulunamadı diye hata veriyor kaç kere denesem bile ana dizini seçince türkçe karakter olmamasına rağmen oyun bulunamıyor diyor yardım etme şansınız var mı?

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Yama çalıştı elinize emeğinize sağlık teşekkürler
Elbette devam ediyorum. Dürüst olmak gerekirse dokular sorun değil dokuların data dosyalarını editlemek problem. Bu gerçekten can sıkıcı ve heyecan verici değil.

Elbette devam ediyorum. Dürüst olmak gerekirse dokular sorun değil dokuların data dosyalarını editlemek problem. Bu gerçekten can sıkıcı ve heyecan verici değil.
Yüce yaratan rızkınızı arttırsın çocuklarınıza ailenize zeval vermesin emeğiniz büyük oyunun hangi kısmı çevrilmedi persona'ları oynarken %100 yaparak bitirdim hep ingilizce olması sıkıntı değil yan içeriğin ama hata örneğin boş yazı yada bozuk harfler çıkması gibi anlamsız kelimelermi oluyor yoksa dümdüz ingilizce'mi ona göre kurmayı düşünüyorum.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Yüce yaratan rızkınızı arttırsın çocuklarınıza ailenize zeval vermesin emeğiniz büyük oyunun hangi kısmı çevrilmedi persona'ları oynarken %100 yaparak bitirdim hep ingilizce olması sıkıntı değil yan içeriğin ama hata örneğin boş yazı yada bozuk harfler çıkması gibi anlamsız kelimelermi oluyor yoksa dümdüz ingilizce'mi ona göre kurmayı düşünüyorum.
Anlamadım dediğini. Oyunun metinlerinde İngilizce kısım neredeyse yok gibi hatalı çeviri ise ben 6 defa bitirdim karşılamadım. Bu olmayacağı manasına gelmiyor. Görürsen ss alırsan düzeltirim.

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Ben oyunu bir kere oynadım 200 saatim var. Sen 6 defa bitirdiysen kaç saatin var çok merak ettim söyler misin sorun olmazsa.
1764768159595.png

Steam dahil değil :D

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri