Elbette devam ediyorum. Dürüst olmak gerekirse dokular sorun değil dokuların data dosyalarını editlemek problem. Bu gerçekten can sıkıcı ve heyecan verici değil.Yama çalıştı elinize emeğinize sağlık teşekkürler
Yüce yaratan rızkınızı arttırsın çocuklarınıza ailenize zeval vermesin emeğiniz büyük oyunun hangi kısmı çevrilmedi persona'ları oynarken %100 yaparak bitirdim hep ingilizce olması sıkıntı değil yan içeriğin ama hata örneğin boş yazı yada bozuk harfler çıkması gibi anlamsız kelimelermi oluyor yoksa dümdüz ingilizce'mi ona göre kurmayı düşünüyorum.Elbette devam ediyorum. Dürüst olmak gerekirse dokular sorun değil dokuların data dosyalarını editlemek problem. Bu gerçekten can sıkıcı ve heyecan verici değil.
Anlamadım dediğini. Oyunun metinlerinde İngilizce kısım neredeyse yok gibi hatalı çeviri ise ben 6 defa bitirdim karşılamadım. Bu olmayacağı manasına gelmiyor. Görürsen ss alırsan düzeltirim.Yüce yaratan rızkınızı arttırsın çocuklarınıza ailenize zeval vermesin emeğiniz büyük oyunun hangi kısmı çevrilmedi persona'ları oynarken %100 yaparak bitirdim hep ingilizce olması sıkıntı değil yan içeriğin ama hata örneğin boş yazı yada bozuk harfler çıkması gibi anlamsız kelimelermi oluyor yoksa dümdüz ingilizce'mi ona göre kurmayı düşünüyorum.
Ben oyunu bir kere oynadım 200 saatim var. Sen 6 defa bitirdiysen kaç saatin var çok merak ettim söyler misin sorun olmazsa.Anlamadım dediğini. Oyunun metinlerinde İngilizce kısım neredeyse yok gibi hatalı çeviri ise ben 6 defa bitirdim karşılamadım. Bu olmayacağı manasına gelmiyor. Görürsen ss alırsan düzeltirim.
Ben oyunu bir kere oynadım 200 saatim var. Sen 6 defa bitirdiysen kaç saatin var çok merak ettim söyler misin sorun olmazsa.