Persona 5 Royal /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Lehisa

Çaylak
.exe'yi linux'ta çalıştırmanın yolları var. Konuya hakim değilim ama araştırırsan bulursun.
biliyorum takla attırmak istemedim böyle. En kötü windows exe olarak çalıştıracam. Hedef dizini boş bir dizin seçip içinde ki dosyaları steamde ki oyunun yoluna kopyala yapıştır yapacağım bakalım hayırlısı. Ama dediğin doğru 'vine' ile yapılabiliniyor.

onurkuku20

Çaylak
biliyorum takla attırmak istemedim böyle. En kötü windows exe olarak çalıştıracam. Hedef dizini boş bir dizin seçip içinde ki dosyaları steamde ki oyunun yoluna kopyala yapıştır yapacağım bakalım hayırlısı. Ama dediğin doğru 'vine' ile yapılabiliniyor.
Ben steam deck de kurdum sinematik ara sahneler türkçe olmadı ama yama ile mi alakalı steam yamasın da mı sorun vardı bilmiyorum

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Persona 5 royal yaması hariç tüm oyunları Türkçe yama yaparak oynadım hiç sorun yaşamadım en son final fantasy 7 son oyununu Türkçe yaptım sinematikler türkçe olarak oynadım
burada olay farklı, adamlar .exe'nin içine metin gömmüşler. steamdeck'teki verilerin okunması ile pc'de okunması arasında fark var. Bundan dolayı olmaz, ha şu şekilde olur, anca oraya göre modlamak gerekir.

cryca0s7

Çaylak
yama gelecek diye oyunu alıp beklemek, sonrasında da yamaya ulaşamamak :/ bizim de kaderimiz beklemekle geçecekmiş :D

delisaalp

Çaylak
Hocam çok teşekkürler öncelikle. Ben microsoft store sürümünü kullanıyorum. Yamayı kurdum çalışıyor fakat oyuna girebilmek için 1 saate yakın bekletiyor, her bir yükleme sahnesi inanılmaz uzun sürüyor. Ben sorunu anlamadım, düzeltilebilir bir şey mi

berkay_simsek23

Çaylak
Merhabalar, Persona 5 Royal in Steam sürümü için Türkçe yama ne zaman erişime açılacak çünkü kendimi Xbox sürümünü almamak için zor tutuyorum. Bu yama için emek veren herkese çok teşekkür ederim.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri