HamiltonLH44
Çaylak
-
Öne çıkan konu
elinize kolunuza sağlık bir an önce nintendo sürümünü bekliyorum orda oynamak istiyorum
))
steam deck kullancısıyım steam yaması çıktıktan sonra kurucam eger çalışırsa yardımcı olurumTeşekkürler linux veya unix tabanlı dağıtımlar için direkt exe yerine dosyaları paylaşma şansınız var mı ? Kopyala yapıştır ile kurma daha kolay olur
biliyorum takla attırmak istemedim böyle. En kötü windows exe olarak çalıştıracam. Hedef dizini boş bir dizin seçip içinde ki dosyaları steamde ki oyunun yoluna kopyala yapıştır yapacağım bakalım hayırlısı. Ama dediğin doğru 'vine' ile yapılabiliniyor..exe'yi linux'ta çalıştırmanın yolları var. Konuya hakim değilim ama araştırırsan bulursun.
Ben steam deck de kurdum sinematik ara sahneler türkçe olmadı ama yama ile mi alakalı steam yamasın da mı sorun vardı bilmiyorumbiliyorum takla attırmak istemedim böyle. En kötü windows exe olarak çalıştıracam. Hedef dizini boş bir dizin seçip içinde ki dosyaları steamde ki oyunun yoluna kopyala yapıştır yapacağım bakalım hayırlısı. Ama dediğin doğru 'vine' ile yapılabiliniyor.
steamdeck'te asla sinematikler ve birçok şey yama olmaz, oranın yürütülebilir dosyası çok farklı.Ben steam deck de kurdum sinematik ara sahneler türkçe olmadı ama yama ile mi alakalı steam yamasın da mı sorun vardı bilmiyorum
Persona 5 royal yaması hariç tüm oyunları Türkçe yama yaparak oynadım hiç sorun yaşamadım en son final fantasy 7 son oyununu Türkçe yaptım sinematikler türkçe olarak oynadımsteamdeck'te asla sinematikler ve birçok şey yama olmaz, oranın yürütülebilir dosyası çok farklı.
burada olay farklı, adamlar .exe'nin içine metin gömmüşler. steamdeck'teki verilerin okunması ile pc'de okunması arasında fark var. Bundan dolayı olmaz, ha şu şekilde olur, anca oraya göre modlamak gerekir.Persona 5 royal yaması hariç tüm oyunları Türkçe yama yaparak oynadım hiç sorun yaşamadım en son final fantasy 7 son oyununu Türkçe yaptım sinematikler türkçe olarak oynadım
Hocam hayırlı günler. Steam sürümünde sorun mu çıktı. Tahminen ne zamana düzeltirsiniz?Yama güncellendi, güncellemeyi unutmayın.
hocam sen de mi steam sürümünü bekliyorsun. Hayatimda ilk defa bir oyunun steam sürümünü aldığıma pişman oldum. Genelde tam tersi olarak en iyi sürüm steam oluyorduyama gelecek diye oyunu alıp beklemek, sonrasında da yamaya ulaşamamak :/ bizim de kaderimiz beklemekle geçecekmiş![]()
evet yıl sonunda yama geleceği için almıştım. Umarım sorun çözülürhocam sen de mi steam sürümünü bekliyorsun. Hayatimda ilk defa bir oyunun steam sürümünü aldığıma pişman oldum. Genelde tam tersi olarak en iyi sürüm steam oluyordu![]()