Persona 5 Royal /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 3, Üyeler: 0, Misafirler: 3)

Lcorazon

Çaylak
Pikachuu reiss çok teşekkür ederim her oynadığımda gelip teşekkür etmek istiyorum çok güzel bir iş çıkarmışsın

bhasenes

Yönetici
Yönetici
hocam kolay gelsin steam sürümünde animeli ara sahnelerde alt yazı ingilizce oluyor onun dışında full türkçe bir sıkıntı yaşamadım
o zaman şöyle bir sorun oldu sende, ultra güvenli, ultra akıllı antivirüs sistemi olan windows defender yama dosyalarının bir kısmını sildi. Baştan yükle düzelecektir.

Bayers

Çaylak
Hocam, doku ve bulmacalar %100lenecek mi yoksa kalıcak mı ? Yargılamak için sormuyorum merak ettim

Bir de şu gönderiyi destekleyebilir misiniz ?

nruw

Çaylak
Selamlar yamayı kurmak hali hazırda oynamakta olduğum saveyi sıkıntıya sokar mı?

jetstreamsamjss

Çaylak
Hocam selamlar, an itibariyle ilk palace'sı bitirdim.Yama gerçekten çok başarılı ve ustaca olmuş.Bir kaç yan etkinlikte altyazılar ingilizceye döndü ama o da nazar boncuğu olmuş oldu. En sevdiğim oyunlardan birini şuan Türkçe oynama imkanını bize verdiğiniz için sizi takdir ediyorum ve teşekkür ediyorum.

VaelinAlSorna

Çaylak
Pikachu reis işin başından aşkın biliyorum ama Persona 4 Golden türkçe yamasına herhangi bir yardımda bulunma planın var mı? Senin yardımınla yama hem daha hızlı hemde daha kaliteli çıkar

bhasenes

Yönetici
Yönetici
Windows degil Linux kullanıyorum
oranın yürütülebilir (.exe) farklı olduğu için, exe'nin içindeki metinleri oyuna inject edemezsin. Yapacak bişi yok, ya olduğu gibi kullanacaksın yada windows emülatörü üzerinden çalıştıracaksın.
Hocam selamlar, an itibariyle ilk palace'sı bitirdim.Yama gerçekten çok başarılı ve ustaca olmuş.Bir kaç yan etkinlikte altyazılar ingilizceye döndü ama o da nazar boncuğu olmuş oldu. En sevdiğim oyunlardan birini şuan Türkçe oynama imkanını bize verdiğiniz için sizi takdir ediyorum ve teşekkür ediyorum.
iyi eğlenceler. keşke ss alsaydın düzenlerdim.

shokun

Çırak
Benim için hiç önemli değil ama çok nadir yazılar ingilizce oluyor bazı yerlerde, birde bazı diyaloglarda harf eksik yada tekrarlanmış oluyor, örneğin, "tmam yada yapabileccekmisin" falan yazıyor. Benim için hiçbir sıkıntısı yok ama belki işinize yarar dedim.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri