-
Öne çıkan konu
Daha önce değinildiği için tekrar yazıyorum. Sanırım üç anime sinematigi geçtim hepsinde İngilizceydi.Bilgisayara reset at.
hangi animede oldu?
Daha önce değinildiği için tekrar yazıyorum. Sanırım üç anime sinematigi geçtim hepsinde İngilizceydi.Bilgisayara reset at.
hangi animede oldu?
o zaman şöyle bir sorun oldu sende, ultra güvenli, ultra akıllı antivirüs sistemi olan windows defender yama dosyalarının bir kısmını sildi. Baştan yükle düzelecektir.hocam kolay gelsin steam sürümünde animeli ara sahnelerde alt yazı ingilizce oluyor onun dışında full türkçe bir sıkıntı yaşamadım
TeşekkürlerSteam Deck kullanan arkadaşlar malesef sinematik ara sahneler türkçe olmuyor haberiniz olsun
hayır, ama baştan başlamanı tavsiye ederim.Selamlar yamayı kurmak hali hazırda oynamakta olduğum saveyi sıkıntıya sokar mı?
Evet ama bu zamanla olacak işler.Hocam, doku ve bulmacalar %100lenecek mi yoksa kalıcak mı ? Yargılamak için sormuyorum merak ettim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bir de şu gönderiyi destekleyebilir misiniz ?
Windows degil Linux kullanıyorumo zaman şöyle bir sorun oldu sende, ultra güvenli, ultra akıllı antivirüs sistemi olan windows defender yama dosyalarının bir kısmını sildi. Baştan yükle düzelecektir.
oranın yürütülebilir (.exe) farklı olduğu için, exe'nin içindeki metinleri oyuna inject edemezsin. Yapacak bişi yok, ya olduğu gibi kullanacaksın yada windows emülatörü üzerinden çalıştıracaksın.Windows degil Linux kullanıyorum
iyi eğlenceler. keşke ss alsaydın düzenlerdim.Hocam selamlar, an itibariyle ilk palace'sı bitirdim.Yama gerçekten çok başarılı ve ustaca olmuş.Bir kaç yan etkinlikte altyazılar ingilizceye döndü ama o da nazar boncuğu olmuş oldu. En sevdiğim oyunlardan birini şuan Türkçe oynama imkanını bize verdiğiniz için sizi takdir ediyorum ve teşekkür ediyorum.
Tamam hocam sizinleyiz her zaman. Ne zaman olur diye sormayacağım ilerde elime para geçerse destekçi üye de olmak istiyorumEvet ama bu zamanla olacak işler.